منم وقتی رفتم کارورزی برای معلمی 😂 هفته اول معلمه گفت سر لوحه بده افتضاح دادم ولی با مهربونی بهم یاد داد بابا بالاخره خودشون این دوره ها رو گذروندن
فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر تولد یک سالگی دختر نازم ❤️✨خونمان را غلیظ تر کرده ✨ زخممان را عریض تر کرده ⛈️سر به دنیای شاعری بردیم ✨ شعر ما را مریض تر کرده ⛈️ دختری که عاشق شعر و دنیای شاعریه🫢
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخه معلمی میدونی بهتره همه زن هستن ولی شرکت مثلا مرد هم هست وای اصلا همینکه مردا هستن خودش استرس اور ...
عزیزم اقتدار و چرا از الان نفوذ منفی میزنی که خراب میکنی وا اعتماد به نفس خواهرم آروم باش خراب شد فدا سرت
فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر تولد یک سالگی دختر نازم ❤️✨خونمان را غلیظ تر کرده ✨ زخممان را عریض تر کرده ⛈️سر به دنیای شاعری بردیم ✨ شعر ما را مریض تر کرده ⛈️ دختری که عاشق شعر و دنیای شاعریه🫢
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•||•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•|