2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هوم بلیچ واقعا راضی بودم

الان هفت هشت ماه از آخرین بار میگذره باز هم خیلی از اولش سفید تره

متوجه میشم چون فقط فک بالا رو گذاشتم

ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿

من هوم بلیچ واقعا راضی بودمالان هفت هشت ماه از آخرین بار میگذره باز هم خیلی از اولش سفید ترهمتوجه می ...

هوم‌بلیچ‌چطوریه

قالبش رو باید 

برم‌ دندونسازی برام بسازه؟ یا برم دندانپزشکی اون برام سفارش بده؟ 

موادشم‌ خودم‌ باید بگیرم از کالاپزشکی؟ یا داروخونه؟

هوم‌بلیچ‌چطوریهقالبش رو باید برم‌ دندونسازی برام بسازه؟ یا برم دندانپزشکی اون برام سفارش بده؟ موادش ...

قالبشو از درمونگاه های دندون پزشکی بپرس برات میسازن

موادشم از تجهیزات دندون پزشکی بگیر

من خودم از ترب سفارش دادم

هوم بلیچینگ اولترادنت اوپالسنس 15 یا 20 درصد

اگر مینای دندونت ضعیفه درصد پایین ترش بگیر

ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿

میتونم‌بپرسم‌ قالب و موادش چقد شد؟

عزیزم من از قالب ارتودنسیم استفاده کردم

موادشم من پارسال دو سرنگیش رو گرفتم 900