2777
2789
عنوان

به وقت عروسی⌚️🍻☕️

| مشاهده متن کامل بحث + 25972 بازدید | 1133 پست
از شروع پروسه درخواست تا پایانش (ویزا شدن)؟

کلا همه چیش 

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟معضدلی به نام کودک همسری که امروزه گریبانگیر بسیاری از کشور هاست به نوعی ازدواج رسمی و غیر رسمی گفته میشود این ازدواج  نقض حقوق بشر کودکان و نوعی خشونت مبتنی بر جنسیت است که کودکی را از کودکی می ربایند .ازدواج کودکان همچنین اموزش انها را مختل میکند و اسیب پذیری را در برابر خشونت و تبعیض و سواستفاده شدت میبخشد  کسی که خیانت را میبخشد نمیتواند از همان لحظه دوباره همان آدم سابق شود تصور کنید که شما ابتدای رابطه تان یک قلک عشق  و محد پس انداز کرده اید و حالا برای عبور از این چالش بزرگ دردناک تمام سرمایه های عاطفی تان خرج شده! گویی که بعد از خیانت مجدد شما به پله اول رابطه برمی گردید با این اختلاف یک شریک عاطفی بی اعتماد دارید و قطعا کارتان سخت است تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلا همه چیش

کلا همه چی که اگر بخوای با خوندن زبان و مراحل ترجمه و گرفتن مصاحبه و پذیرش و سفارت حساب کنی 

قسمت خوندن زبان و گرفتن مدرک و ترجمه‌هم بیشتر از یکسال و نیم نمیشه 

میمونه گرفتن پدیرش که نمیشه واسش زمان تعیین کرد چون کاملا بستگی ب رزومه و انگیزه نامه و مدارک پایه و... داره 

قسمت سفارت و صدور ویزا بین ۸ تا ۱۲ هفته است

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
کلا همه چی که اگر بخوای با خوندن زبان و مراحل ترجمه و گرفتن مصاحبه و پذیرش و سفارت حساب کنی قسمت خون ...

پس 1 سال تمومه درسته؟

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟معضدلی به نام کودک همسری که امروزه گریبانگیر بسیاری از کشور هاست به نوعی ازدواج رسمی و غیر رسمی گفته میشود این ازدواج  نقض حقوق بشر کودکان و نوعی خشونت مبتنی بر جنسیت است که کودکی را از کودکی می ربایند .ازدواج کودکان همچنین اموزش انها را مختل میکند و اسیب پذیری را در برابر خشونت و تبعیض و سواستفاده شدت میبخشد  کسی که خیانت را میبخشد نمیتواند از همان لحظه دوباره همان آدم سابق شود تصور کنید که شما ابتدای رابطه تان یک قلک عشق  و محد پس انداز کرده اید و حالا برای عبور از این چالش بزرگ دردناک تمام سرمایه های عاطفی تان خرج شده! گویی که بعد از خیانت مجدد شما به پله اول رابطه برمی گردید با این اختلاف یک شریک عاطفی بی اعتماد دارید و قطعا کارتان سخت است تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤

پس 1 سال تمومه درسته؟

چطوری حساب کردی ک کلا شد یکسال؟ 😐😐

بنظرم دو سال و حساب کن

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
چطوری حساب کردی ک کلا شد یکسال؟ 😐😐بنظرم دو سال و حساب کن

😂😂😂

درسته ممنونم زحمت شدا برات

😂😂😂درسته ممنونم زحمت شدا برات

😍🫂🫂 خواهش میکنم موفق باشی

@ملکه455منم ملکه بیااا😂😝@اوج_آسمان میدونم اعلاناتت ترکیده ولی تو عروسیم توام دعوتی😂🙈@ملوس_جاده ...

حاجی جونم چشمم روشن😭😭😭 این همه سوگلی داشتی من بیخبر بودم😈😈😈 

مگه من حاج خانوم رویاهات نبودم ؟؟!!!😭😭😭😭💔💔💔💔

سرانجام پیدا خواهیم کرد روزنه امید را❤

چخبر اینجا تو نوشیدنی ها تف نکنی بدی به مهمونا

خره من کی تف کردم 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بیخود تو کی عروس شدی سر خود چش سفید هااااا

هااا چیه ننه مریم 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

سلامم🦦بلاخره تاپیک سرگرمی هم زده شد

اوم 

خودت خرابی😂دکتر رفتم دارو میخورم ولی آمپول نزدم میتسم🥺

خخخخ دهنت 

دقت نکردم بهش عوضی 

اخ منم از امپول میترسم اخرین بار سر زایمان ارغوان بهم زدن فک کن

https://daigo.ir/secret/2452132653  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

مادرشوهرتون اومد

یعنی ننه ایدایی

خودت خرابی😂دکتر رفتم دارو میخورم ولی آمپول نزدم میتسم🥺

عوضی درخواستم قبول کن پیویم تو رو کم داره یکم فوش بدم بهت

https://daigo.ir/secret/2452132653  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝