2777
2789
عنوان

اقدام ب باداری با آمپول hcg

73 بازدید | 14 پست

سلام شبتون بخیر من ۳ سال ازدواج کردم  من نامزدیمون یک بار بچه سقط کردم بخاطر  شرایط خانوادم  چون نامزد بودم و نمیشد  الان بعد ۳ سال ۴ ماه  اقدام کردم برا  بارداری اما نمیشه ک نمیشه من تنبلی  تخمدان دارم ک گفت  ریز ریز  داری ماه اول طبیعی  اقدام کردم دوماه با کلومیفن سیترات ک بدجور تایممو  بهم ریخت  بعدش این ماه هم از ۳ پری تا ۷  لتروزول خوردم که ۱۲ پری هم امپول زدم hcg و امروز ۱۴ روز ک زدم و کلا علائم پری دارم مثل هر ماه  سینه درد  و دل پیچه اما سینه هام شل شل ولی وقتی بادار بودم اونموقعه  علائمم کلا فرق داشت سینه هام سفت شده بودن  و اینکه امروز روز ۱۴ بی بی زدم منفی بود چیکار کنم امیدی هست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دیگه این ماه نشم میرم برای عکس رنگی. یک سال شده که باردار نشدن

الهی بگردم اشکال نداره غصه نخور خدا بزرگه عکس رنگی چجوریه درد داره چ چیزاییو نشون میده  ب من گفته بود ولی من انجام ندادم  جاهای دولتی انحام میدن ؟ چون شخصی ک ۱میلیونو  خورده ای

الهی بگردم اشکال نداره غصه نخور خدا بزرگه عکس رنگی چجوریه درد داره چ چیزاییو نشون میده ب من گفته بو ...

من با بیهوشی میخوام برم ک دردشو نفهمم. هزینه داره دیگه.‌چه میشه کرد. بچه دار شدن هزینه داره. ادم اگه پول نداره بچه نیاره بهتره. 

این ماهم اگه نتیجه ندیدی بگو دکتر برا شوهرت ازمایش بنویسه‌اگه اون اکی بود و ماه بعدم نشدیماه بعد عکس ...

باشه قشنگم چشم میگم بیبی چکم حاله انداخت این ماه روز ۱۵ امپوله 

2810