2777
2789
عنوان

دم اذان هست بیاین چهل نفر بشیم برای هم دعا کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 38 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی شما هم دو رکعت دورکعتی مثل نماز صبح خوندینمنم خیلی شرایطم سخته🥺🥲

اره من نذر کردم همیشه نماز شب بخونم من فقط هر شب دو رکعت میخوندم و بعد استغفار و دعا بعد از ۳ ماه دعام برآورده شد البته نماز شب در کل ۱۱ رکعته هر چقدر میتونید بخونید تو تاپیک آخرم تجربه ام رو گفتم

نماز شب مجموعاً یازده رکعت است:

۱. هشت رکعت آن دو رکعت، دو رکعت، مانند نماز صبح خوانده می‌شود و این چهار دو رکعتی؛ به نیت نماز شب می‌باشد.
۲. دو رکعت نماز شَفْعْ: بهتر است در رکعت اول آن بعد از حمد، سوره ناس و در رکعت دوم بعد از حمد، سوره فلق خوانده شود.
۳. یک رکعت نماز وَتْر: بعد از حمد سه بار سوره توحید و یک بار سوره «فلق» و یک بار سوره «ناس» بخوانیم و می‌توان یک سوره تنها خواند، سپس دست‌ها را برای قنوت به‌سوی آسمان بالا می‌بریم و حاجات خود را از خدا می‌خواهیم؛ و برای چهل مؤمن دعا می‌کنیم؛ و طلب مغفرت می‌کنیم و هفتاد مرتبه می‌گوئیم: «استغفرالله ربّی و اتوبُ الیه.»

بابام ولم کرده همش سرکارم محیط کارم همه خوش خوشونشونه جز من من من گناهم چی بود که فقط تماشاچی ام تو ...

منم حال تورو دارم عزیزم فقط اینکه مال من همسرمه 

ولی اینو بدون همه توی زندگی هاشون سختی دارن 

اره من نذر کردم همیشه نماز شب بخونم من فقط هر شب دو رکعت میخوندم و بعد استغفار و دعا بعد از ۳ ماه دع ...

ممنون عزیزم زحمت کشیدی لطفا برام دعا کن دلت پاکه 

از خدا بخواه به حق این دل شکسته م کمکم کنه

منم حال تورو دارم عزیزم فقط اینکه مال من همسرمه ولی اینو بدون همه توی زندگی هاشون سختی دارن

به خدا نیست 

ما ساده ایم 

من تو زندگی اونا بودم از نزدیک دیدم که دغدغشون فقط سر چیزای بیخود  غذا و لباس و ...ست

ان شاءالله از این به بعد کنار همسر عزیزت در دوعالم خوشبخت و عاقبت بخیر بشی آبجی قشنگم

مرسی فداتشم انشاءالله خواسته های دلت دونه به دونه بشه داشته های دلت

میشه برای مشکل مالیم برام دعا کنید حل شه دوساله تو منجلاب گیر کردیم دیگه از همه جا بریدم من کسی رو جز خدا و شما ندارم لطفا😞🙏🏻 🥲