2777
2789
عنوان

تاخیر پریود و احتمال بارداری

125 بازدید | 21 پست

سلام دوستان 

۵ روز تاخیر دارم و درد شدید پریودی از ۳ ۴ روز قبل پریودی دارم کمردرد و زیر شکمم درد میکنه همش احساس میکنم میخام پریود بشم ولی نمیشم و تاحالا نهایت ۲ ۳ روز تاخیر داشتم وگرنه پریود هام کلا منظمه ی بی بی چک روز بعد موعدم زدم منفی شد

شوهرم یکممم ضعیفه که این ماه دارو استفاده کرد 

خودمم ی لوله تخمدان هیدروسالپنکس دارم که این ماه دکتر دو جور پماد برای درمان عفونت و تقویتی و آهن ۳ جور دکتر داد که کم خونی داشتم جبران بشه عفونت نداشته باشم و قرار بود برم لاپاروسکوپی برای لوله تخمدان که قسمت نشد که ماه بعدش دارو بده 

قرار بود روز ۳ پریودی دوباره برم 

بنظرتون با این شرایط احتمال بارداری هست؟

کسی بوده با یک لوله بسته حامله بشه ‌؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
آره عزیزم ۱ ساله اقدامم منم سر پسرم روز موعود +شد

گلی توروخدا بمن میگی تو ان نی فهمیدی جنسیتش رو ؟؟

و اینکه دقیقا رو پسرت یادت هست چ روزی اقدام داشنی؟

طبق مطالعه  هایی ک کردم میگن اسپرم وای فقط ۱۲ ساعت زنده هست اینجور ک همه مادرا بی پسر میمونن

اره درد من معمولا زیاد عفونت میگیرم متاسفانه

ایشالا که درمان میشی نی نی کوچولو میاری عزیزم ، اخه منم چند هفته خشک شدم الان ببخشید ترشحات ابکی دارم کشدار نیس مجردم هستم نگرانم که چیه عفونته یا چیز دیگه

گلی توروخدا بمن میگی تو ان نی فهمیدی جنسیتش رو ؟؟و اینکه دقیقا رو پسرت یادت هست چ روزی اقدام داشنی؟ط ...

من تو۱۸ هفته فهمیدم کیت تخمک گذاری یادمه استفاده کردم ولی روزش رو یادم نیست چون ۷ سال گذشته 

2810