2777
2789

ن معلومه خیلی بیخیال دلگنده مغروز لجبازه کلا اصلا زندگی ب ی ورشم نیست

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بستگی داره باید دید چیکارش کردی که این واکنش و نشون داده، اگه واقعا کاری نکردی پس حق با شماست و ایشو ...

جمعه هفته ی پیش با هم بحث کردیم که بیشتر تقصیر خودش بود

خیلی مغروره خییییلی

اصلا اشتباهاتشو نمیپذیره 

چیکارش کنم؟

نه زنگ زده نه پیام دادهمنم زنگ نمی‌زنم تا ببینم تا کی میخواد به کارش ادامه بده

اگه پیام داد بگو من فلانی ام(اسم خواهرت مثلا) فلانی(تو) یه هفته‌ست بیمارستان بستریه(دور از جون)😂😂😂🤦🏻‍♀️بعدم بلاکش کن😂

شب بود ، شمع بود ، من بودم و غم... شب رفت ، شمع سوخت ، من ماندم و غم ...💔
نه زنگ زده نه پیام دادهمنم زنگ نمی‌زنم تا ببینم تا کی میخواد به کارش ادامه بده

سرد میشینا خوب نیست شاید غرور داره شما حالشو بپرس شاید خجالت میکشه

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
جمعه هفته ی پیش با هم بحث کردیم که بیشتر تقصیر خودش بودخیلی مغروره خییییلیاصلا اشتباهاتشو نمیپذیره چ ...

مشکلت اینه نمیدونی که با مرد نمیشه دعوا کرد ، باید هندونه زیر بغلش بزاری و با سیاست پیش بری ، اونوقت کاری و انجام میده که تو دوست داری ، با دعوا به جایی نمیرسی خیالت راحت 

به هر دلیلی هم که باشه حق این کار رو نداره اگه قهر هم هست بیاد قشنگ باهم حرف بزنین نه اینجوری انگار ...

دقیقا حالا دعوامون به کنار

اینکه یک هفته نه زنگ زده نه پیام داده خودش جای یه دعوای دیگه رو هم داره

دیگه حالم داره از رفتاراش بهم میخوره

خدا فقط بهم صبر بده ، من تو زندگی چطوری میخوام تحملش کنم

دقیقا حالا دعوامون به کناراینکه یک هفته نه زنگ زده نه پیام داده خودش جای یه دعوای دیگه رو هم دارهدیگ ...

اره باید باسیاست و ارومی وقتی اومد باهاش حرف بزنی مردها داد و بیداد رو زیاد متوجه نمیشن شاید اگه تو صبر کنی اونم رفتاراش درست شد یعنی کمک کن بسازین همو نه این که تا کمترین اتفاق افتاد کنار بکشید