2777
2789

پسرم  ۷ سالشه سال قبل بعد یک انفولانزا  سرفه هاش شروع شد از مهر تا بهمن بهترین دکترا بردمش فوق تخصص ریه پزشک آسم و الرژی  تست های پوستی انواع دارو ها  رو تجربه کردم همشون درمانشون  مقطعی بود  بهمن یه پزشک آلرژی تو تهران پیداا کردم  و تا الان  تحت نظره درمانش جواب میده اما با ترک دارو هاش باز  برمیگرده  پسرم هیچ مشکلی نداره نه لوزه داره نه سینوزیت نه آسم و...ولی موندم بخدا چرا تموم نمیشه این کابوس روز و شب ندارم طفلک بچم الان یکساله از خوردن شکلات و برخی میوه ها و لبنیات و فست فود و نوشیدنی های بیرون و ... خیلی چیزا منع شده 

مادرا میفهمن من چی میکشم  چقدر سخته تحمل اینکه  بچم  و همش منع میکنم از خوردن اینا 

الان داروهاشو کم کرده دکتر ولی حس میکنم ترشح پشت حلق داره تو خواب یک هفتست خرو پف میکنه و اب دهانشو بد قورت میده 

لطفا اگه تجربه دارین بهم بگین  اگذم نه برا پسرم دعا کنین بخدا میدونم خیلیا اوضاع بدتری رو دارن ولی دلم حالیش نمیشه و زندگی و روح و روانم داغون شده 

ببخشید سرفه هاش خلطی یا خشک؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین یکی از فامیلای ما بچش این طوری بود بعد عطاری گفته بود عسل اصلی با آب هویج بهش بدین خوب میشه. دادن بهش معجزه شده خوب شده. ولی مهم اون عسله که پیدا کنی عسلی که اونا خریدن شیشه ای یک میلیون بود از تو یک روستا خریدن و فقط زنبورها از گلها تغذیه کرده بودن نه چیز دیگه ای. یعنی منظورم عسل خالص خالص دیگه. شما هم امتحان کن انشاالله جواب میگیری

ماهی خانوممم  

تا ۱۲ سالگی باید مراعات کنه  از سرش در میاد ریه اش که قوی تر بشه دختر منم تقریبا شرایط پسر شما رو داره ۸ سالشه دو ساله درگیره  داروهاشو فقط از خرداد تا شهریور قطع میکنم با شروع فصل آنفولانزا باید بدم تا سال بعد واسه ترشحات بینی و پشت حلقم کو آموکسی کلاو بده همونا باعث سرفش میشن 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

تا ۱۲ سالگی باید مراعات کنه از سرش در میاد ریه اش که قوی تر بشه دختر منم تقریبا شرایط پسر شما رو دا ...

میشه لطفا بگین چه دکتری میبرینش 

من پسرم سرتاید ۱۲۵ استفاده میکنه فکسوفنادین ۱۲۰ 

با کلی اسپی بینی 

تا ۱۲ سالگی باید مراعات کنه از سرش در میاد ریه اش که قوی تر بشه دختر منم تقریبا شرایط پسر شما رو دا ...

مامان جان  میشه بگین  چیکارا براش میکنین  چطور ارومین خودتون پزشک خوب بهم معرفی کنید 

میشه لطفا بگین چه دکتری میبرینش من پسرم سرتاید ۱۲۵ استفاده میکنه فکسوفنادین ۱۲۰ با کلی اسپی بینی

من فوق تخصص ریه میبرم داروهای دختر من فرق میکنن ولی یه دوره هم فکسو فنادین براش تجویز کردن مونته لوکاست و نئو تادین با اسپری بینی دختر من بیشتر بعد سرماخوردگی سرفه هاش شروع میشن 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

مامان جان میشه بگین چیکارا براش میکنین چطور ارومین خودتون پزشک خوب بهم معرفی کنید

عزیزم فقط نزار سرما بخوره اگه مثل دختر من سینوساش حساسن هد ببند یا کلاهشو بیار کامل پیشونیشو کیپ کنه دکتر به من گفت تنها راهش اینه سرما نخوره و به سرفه بیفته بوی شیمیای و عطر و ادکلن و لاک و...براش سمه همچنین سرخ کردنی و اسپند و..