2777
2789

خالم طلسم داشت و همین یه ماه پیش باطلش کرد و الان ۳۲ سالشه و یه خواستگار پیدا شده براش (قبلا به طرز عجیبی نمیتونست ازدواج کن و جن اذیتش میکرد از رو این فهمید طلسم داره) اون میگه تا نامزدی نکردیم دوس ندارم کسی ما رو باهم ببینه زشته و خجالت میکشم جلو آشناهام ، میگه مهریه بیشتر از ۹۰ گرم همون ۱۹ مثقال و نیم برات نمیزارم ، حالام بزم جدیدشه هر روز یکی خانوادشو میفرسته و به خالم میگه باید اون هم تو رو بپسنده ، اومدن خونه مامان بزرگم حتی یه کیلو شیرینی نیاوردن گل و ... پیشکش

خالم جلو ما باهاش حرف میزنه ولی اون جلو حتی مادرش حرف نمیزنه و میگه زشته باید احترام مادرمو بگیرم 

حرف هر چی میشه میگه خانوادم

مادرشم اون روز اومدن خونه مامان بزرگم به پسرشون یعنی داماد گفتن که به خالم بگه کسی حق نداره باشه تو خونه جز خالم و مامان بزرگم در حالی که اون خواهر و حتیییی زنداداشش اومده بودن

اینم بگم ۶ ماه عقد یه دختر بوده که طلاقش داده

حالا دختره ۲۱ سالش هست این کثافت ۳۶ سال

اینم بگم پسره مکانیکی داره ماشینش مگان و خونه هم داره ولی چه فایده

من جرئت نمیکنم به خالم مستقیم بگم به درد نمیخوره ولی خالم داره همه رو قبول میکنه😞 خیلی خالمو دوس دارم و نگرانشم

حتی مامانمم امروز میگفت به درد نمیخوره ولی خواهرم جواب کسی رو نمیده چون میترسه نتونه دیگه ازدواج کنه

آدم مجرد باشه خیلییییی بهتر از اینه که بره برده و کلفت خونه مردم بشه از الان معلومه پسره میگه هرچی مادر و خواهرم بگن باید گوش بدی

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آدم مجرد باشه خیلییییی بهتر از اینه که بره برده و کلفت خونه مردم بشه از الان معلومه پسره میگه هرچی م ...

دقیییقا منم همینو میگم بعد یه عمر قرار ازدواج کنه باشه منم خیلی خوشحال شدم براش ولی نه با این آدم 

بگین بنظرم تافرداخدای ناکرده وقتی نشستوگریه کردودرددل که کاش اونموقعه جداشده بودی ...مدیونی داره بگی ...

پس بگم؟ آخه خودم دوست پسر دارم قرار ازدواج کنیم یه جورایی نامزد حساب میشه گفت کاری نداشته باش توی دل خالت رو خالی نکن شاید پسر خوبی باشه ولی من میگم چون مرده خودش این حرف رو زد

دقیییقا منم همینو میگم بعد یه عمر قرار ازدواج کنه باشه منم خیلی خوشحال شدم براش ولی نه با این آدم

هر طور شده نذارید. والا بدبخت میشه. ببرید پیش مشاور

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

این حرفو نزن برو رک بهش بگو و بگو همه چی دست خداست خدا بخیل نیست که فقط همین یه مورد باشه واین بره دیگه از هیچ کس خبری نمیشه...

ان شاءالله یکیو خدا بزاره سر راهش که هر روز بابتش خدا رو شکر کنه

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

والا بیشتر بنظر میاد طلسم بخت سیاهی براش خریدین نه باطل کننده ی سحر ..

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

با این حال بنظرم شما دخالت نکن بعدها هر مشکلی تو زندگیش پیش بیاد میگه تو نذاشتی من با اون ازدواج کنم و کلا همچی گردن شما میفته

برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی خیلی گرفتاریم من به دعا شما نی نی سایتی ها عجیب اعتقاد دارم...التماس دعا❤
این حرفو نزن برو رک بهش بگو و بگو همه چی دست خداست خدا بخیل نیست که فقط همین یه مورد باشه واین بره د ...

من که این حرف رو نزدم!!! خودش میگه میترسم دیگه نتونم ازدواج کنم ، آخه مامانم یه بار تو ازدواج داداشش نظر داد بعد اونا طلاق گرفتن همه کاسه کوزه ها سرش شکست از این میترسم 

ازدواج نکردن برای خالت یه مشکله ولی ازدواج با این آقا هزار تا مشکل براش ایجاد میکنه 

عقل میگه اگه هم جوابش مثبته یکم بیشتر برای شناخت طرف وقت بزاره فردا پس فردا خدای ناکرده با یه بچه برنگرده 

با این حال بنظرم شما دخالت نکن بعدها هر مشکلی تو زندگیش پیش بیاد میگه تو نذاشتی من با اون ازدواج کنم ...

اره منم همینو میگم فقط سعی میکنم غیرمستقیم چشمش رو باز کنم البته اگه خودش بخواد