2777
2789

من عمم ازدواج دومش بود یه اقای پزشک اومدن خواستگاری ، با اینکه عمم خودش تحصیلات خوب داره ولی به خاطر همین پزشک بودن مرده اب از لب و لوچش میچکید و حسابی رو ابرا بود 

من با دیدن عکس مرده اصلا حس خوبی بهش نگرفتم و حس کردم دروغگو هست 

بابام قرار بود با مرده اشنا بشه من به بابام سپردم که حسابی حواسشونو جمع کنند و سریع قرار عقد نزارن به عمم هم سپردم حواسش باشه 

یه ماه نگذشته مرده خودشو نشون داد همه چیش دروغ بود یه دروغگو عوضی بود 

شماهم اگه به دلت نیست حتما حواست باشه به خالت بسپار و حستو محترمانه بهش بگو 

ادم دوست نداره عزیزانش بدبخت بشن ♥️

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخرشم انگ حسادت بهت میزنن ول کن وظیفه شما نیست وظیفه خواهر و برادرای بزرگترشه ..بخدا مورد خیلی زیاده طرف قصدش کمکه میاد یه چیزی میگه اگه وصلت صورت بگیره عروس و داماد میشن دشمن قسم خورده طرف اگرم صورت نگیره تا اخر عمر سرکوفت میزنن ای فلانی نذاشت وگرنه  من وضعم این نبود

برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی خیلی گرفتاریم من به دعا شما نی نی سایتی ها عجیب اعتقاد دارم...التماس دعا❤

32 سال سنی نیست که بخوای از هول حلیم بیفتی تو دیگ

بگو خواستگارای خیلی بهتر میاد برات خودت رو حروم نکن

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

آدم مجرد باشه خیلییییی بهتر از اینه که بره برده و کلفت خونه مردم بشه از الان معلومه پسره میگه هرچی م ...

خب ۹۰ درصد آقایون گوشی مادرشونن 

اینطوری حساب کنیم 

همه باید مجرد بمونن که

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
ازدواج نکردن برای خالت یه مشکله ولی ازدواج با این آقا هزار تا مشکل براش ایجاد میکنه عقل میگه اگه هم ...

همون همون کلا یکی دو هفتست باهم آشنا شدن خالم میگه به پسره گفتم آخر همسن هفته بله برون و اواسط آذر عقد کنیم اونم گفته چقدر هولی

منم گفتم خاله آخه چرا اینقدر خودتو مشتاق نشون میدی والا زشته 

حالا کاش می‌دیدی هم خالمو هم پسره رو بخدا خالم خیلی سرتره

دقیییقا منم همینو میگم بعد یه عمر قرار ازدواج کنه باشه منم خیلی خوشحال شدم براش ولی نه با این آدم

داره بدبختیش رو با دستای خودش امضا میکنه 

من سال ۹۶طلاق گرفتم 

تا سال 1400کلی خواستگار داستم ولی از شانسم همشون مجرد بقران شاید باورتون نشه بخاطر اینکه قیافه امم بی بی فیس هست همشون یکی دوسال از من کوچیکتر بود 

رفتم مشاوره و این داستانا گفت که با اونی ازدواج کن که شرایط خودت رو داشتت باشه (حالا من یه بچه دارم ولی پیش پدرشه )

بعد با همسرم آشنا شدم اونم یه بچه داره که با مادرش زندگی میکنه 

خر پوله ولی چه فایده خونمو کرده تو شیشه 

گفت ۱۴تاسکه(پیش خودم گفتم که ۳۲۵تاشو بخشیدم  )سکه میخوام چیکار اهل زندگی کردن باشه 

گفت خودم دوستت میشم هر جا بری خودم میبرمت منم گفتم حتما بخاطر عشقیه که بینمونه نگوووو هم شکاک بوده هم بد دل 

اقا برو همین تاپیک رو ب خاله ات نشون بده 

من از ۱۴۰۰اسیرم تا الان 

نمیخوام باز طلاق بگیرم وگرنه تا الان صدبار اقدام کرده بودم 

با کاراش اخلاقاش منووووو ب حد جونم کشیده 

همش میگم کاش پیش اون گوه(همسر سابقم )که دست ب زن داشت و منم ازش متنفر بودم فهش میداد مواد مصرف میکرد میموندم لااقل پیش بچه ام بودم ن اینکه بیام تو یه زندکی که از بیرون شبیه ماهه ولی توش با جهنم هیچ فرقی نداره 

داره بدبختیش رو با دستای خودش امضا میکنه من سال ۹۶طلاق گرفتم تا سال 1400کلی خواستگار داستم ولی از شا ...

خیلی دو دلم این تاپیک رو نشونش بدم یا نه🥺 میترسم پسره خوب باشه تو زندگی و من باعث بهم خوردن زندگیش بشم

همون همون کلا یکی دو هفتست باهم آشنا شدن خالم میگه به پسره گفتم آخر همسن هفته بله برون و اواسط آذر ع ...

به نظرم به خاله ات بگو بره باهمسر سالق این آقا صحبت کنه 

بعدهم بگو برن برای مشاوره ازدواج!

کسی که طلاق گرفته نیازبه بررسی بیشترداره بخصوص با رفتارهایی که داره نشون میده

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

خیلی دو دلم این تاپیک رو نشونش بدم یا نه🥺 میترسم پسره خوب باشه تو زندگی و من باعث بهم خوردن زندگیش ...

اونی که از اول گیررررر میده ب عالم دادم مطمئن باش زیر یه سقف ببخشید بدتر از الان گوهش در میاد 

ببخش الفاظ بدی استفاده میکنم واقعا اعصابم خورد شد 

کاش شماره خاله ات رو داشتم 

کاش خواهرزاده های منم بهم میگفتن نرووو ازدواج نکنننن

نمیگفتن بری زیر یه سقف بهتر میشه 

نگوووو زیر یه سقف حکایتش خیلی خیلی پیچیده اس 

به نظرم به خاله ات بگو بره باهمسر سالق این آقا صحبت کنه بعدهم بگو برن برای مشاوره ازدواج!کسی که طلاق ...

مشاور ازدواج درش رو گل بگیرن که منو اونااااا بدبخت کردن بقران