2777
2789
عنوان

دعوا شدید منو شوهرم با اینکه باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب ایشونم خودش میگه فحشش دادم و داد و بیداد کردم...تو دعوا و عصیانیت که حلوا تقسیم نمیکنند...شما یکی ...

اولا نگفت فحش داده دوما طرف زنش حاملس بجای حمایت بیشتر به پشمشم نیست اون باید خودش اسی رو میبرد درمانگاه نه اینکه غر هم بزنه سوما حتی تو دعوا هم حق زدن نداره

ببخشیدا ولی مثل اینکه شما کتک خورتون ملسه که حقو به شوهر اسی میدین

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

خب ایشونم خودش میگه فحشش دادم و داد و بیداد کردم...تو دعوا و عصیانیت که حلوا تقسیم نمیکنند...شما یکی ...

ببین اول اون شروع کرد با این کاراش من و سلامتیم براش مهم نیستیم میگم فشارم بالاس اون میگه زودتر بیا خونه بیرون بگیر من برم کافه پیش دوستام 35 سالشه 

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
2805
اولا نگفت فحش داده دوما طرف زنش حاملس بجای حمایت بیشتر به پشمشم نیست اون باید خودش اسی رو میبرد درما ...

من چون برام عادی نیست نمیتونم هضم کنم با اینکه حاملم 70 درصد اعصبانیت من برای بارداری ناخواسته هست

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
من چون برام عادی نیست نمیتونم هضم کنم با اینکه حاملم 70 درصد اعصبانیت من برای بارداری ناخواسته هست

همسرت درک وشعور اینو نداره دودیقه حداقل بچتو نگه داره بجای رفیق بازی اینجا همه زن ستیزن خودشون همو میکوبن خخودتو سرزنش نکن حق با شماست شرایط حساسی داری از اونطرفم نیاز به حمایت همسرت داری توقع زیادی نیست

اولا نگفت فحش داده دوما طرف زنش حاملس بجای حمایت بیشتر به پشمشم نیست اون باید خودش اسی رو میبرد درما ...

اولا که خودش گفت فحش دادم...دوما من عادت ندارم فحش بدم به شوهرم...ما انسانیم و حرف زدن بلدیم ولی اگه کسی سرم داد بزنه و فحش بده هر کی بخواد باشه یه سیلی نوش جان میکنه. شما انتخاب خودته کسی فحشت داد ماچش کن....طرف خودش داره میگه غر غرو هستم شوهرم ازم سرد شده شما چی میگی؟

همسرت درک وشعور اینو نداره دودیقه حداقل بچتو نگه داره بجای رفیق بازی اینجا همه زن ستیزن خودشون همو م ...

بنظرت چجور رفتار کنم کمکم کن سقط ک هرگز نمیتونم بخام مگر خدا خودش بندازه دوماه در اون حد بد نیست بخوام ب فکر طلاق باشم باید یکم خودمو تغییر بدم 

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
اولا که خودش گفت فحش دادم...دوما من عادت ندارم فحش بدم به شوهرم...ما انسانیم و حرف زدن بلدیم ولی اگه ...

متوجه نیستی هورموناش بهم ریخته بارداره اگه عصبی تر از روزای عادی باشه حق داره؟از طرفی بحث اصلا این نبود میگه شوهرش بچه اولشو یه سر عین آدم نگه نمی‌داره که خانم بره فشارشو بگیره برگرده بجاش میخواد بره کافه کسی که اول غر زده شوهرش بوده

ببین اول اون شروع کرد با این کاراش من و سلامتیم براش مهم نیستیم میگم فشارم بالاس اون میگه زودتر بیا ...

خوب بشین ببین چرا اینطوری شده؟دوما از کجا میدونی واسش مهم نبوده.بعضی ها یه خبر بد مبشنون عکسالعملشون انکاره....من از همین چند جمله فهمیدم چه خبر بوده...شما که نمیتونی کسی رو با دعوا دلواپس خودت کنی...به نظرم راهت اشتباهه...من احساس میکنم شوهرت داره ازت فرار میکنه...حالا چراشو خودت بهتر میدونی

بنظرت چجور رفتار کنم کمکم کن سقط ک هرگز نمیتونم بخام مگر خدا خودش بندازه دوماه در اون حد بد نیست بخو ...

بنظرم هم خودت هم همسرتو ببر پیش مشاور درسته مشکلتون خیلی حاد نیست ولی خب بحث و دعوا رو بچه هات تاثیر بدی می‌ذاره 

بنظرم هم خودت هم همسرتو ببر پیش مشاور درسته مشکلتون خیلی حاد نیست ولی خب بحث و دعوا رو بچه هات تاثیر ...

مرسی این پیشنهاد هم خودش داد حالا اگه بیاد.

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
خوب بشین ببین چرا اینطوری شده؟دوما از کجا میدونی واسش مهم نبوده.بعضی ها یه خبر بد مبشنون عکسالعملشون ...

ممنون از نظراتت

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
متوجه نیستی هورموناش بهم ریخته بارداره اگه عصبی تر از روزای عادی باشه حق داره؟از طرفی بحث اصلا این ن ...

خانم باید دلیلش رو پیدا کنه و حرف بزنه نه این که دعوا راه بندازه...این همه خانم باردار تا ماه آخر سر کار میرن پس او نا هم هر روز با رئیس و ارباب رجوع دعوا راه میندازن؟خودش یا بچش مریض بشه دودش تو چشم خودش میره

2810