2777
2789
عنوان

این جوش ها چیه روی سر پسرم در‌اومده اذیت میکنه همش خارش داره عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 30 پست
واقعا من حوصله بحث و دعوا ندارم به اندازه کافی هم مشکلات و ناراحتی دارم‌ولی یچیزی من مگه به شما درخو ...

باز کن بعد سریع قفل کن

نه با اون کاربر فحاش بودم عزیزم

پست میذارم بعد قفل کن

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

باز کن بعد سریع قفل کننه با اون کاربر فحاش بودم عزیزمپست میذارم بعد قفل کن

ولش کن عزیزم اصلا اشتباه کردم همچین تاپیکی زدم

از سر ناراحتی زدم 

من مادر دوتا فرزند هستم یسنا اسم دخترمه اگه امکان داره کاری سراغ داشتید بمن اطلاع بدید شدیدا نیاز به درآمد دارم هرچند کم باشه ممنونم🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولش کن عزیزم اصلا اشتباه کردم همچین تاپیکی زدماز سر ناراحتی زدم

نه ما میخوایم با نی نی یار

به توافق برسیم تاپیک هست

نی نی یارا هم تگ شدن

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

آبله مرغان نیست؟فقط رو سرشه؟

بله عزیز هنوزم نرفته 

نمیدونم از حساسیته چیه

ابله مرغون نیست 

من مادر دوتا فرزند هستم یسنا اسم دخترمه اگه امکان داره کاری سراغ داشتید بمن اطلاع بدید شدیدا نیاز به درآمد دارم هرچند کم باشه ممنونم🙏🙏
نه ما میخوایم با نی نی یاربه توافق برسیم تاپیک هستنی نی یارا هم تگ شدن

متوجه نمیشم اصلا واسه چی باید باز کنم

متوجه نمیشم اصلا واسه چی باید باز کنم

باز کن تو دهنی بزنم به اون کاربر

بعد قفل کن تا فردا که نی نی یار میاد

باز کن تو دهنی بزنم به اون کاربربعد قفل کن تا فردا که نی نی یار میاد

عزیزم من باز نمیکنم 

مشکلی دارید باهر کاربری به نی نی یار بگید خودش رسیدگی میکنه مگه تاپیک من جای دعوا شماست عجب

بهم درخواست دوستی دادی عزیزم ، با من کاری داشتی

بله ببخشید دستم خورد بعدش لغو کردم

پسر کوچولوت خوبه

هییی خوب که چی بگم

زنده ست فقط

2810