2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

97 بازدید | 13 پست

دوتا داداش دارم یکیشون خیلی عجیب رفتار میکنه اصلا نمیشه روش حساب کرد دومین داداشم رو خ بیشتر دوست داشتم اون با یکی دوست میشه میبره منو بببینمش دختره اولین روز جلوی من به برادرم فحش میده منم ناراحت شدم بار دوم داداشم رفت اب البالو بخره برامون توی ماشین عکس یه پسری رو نشون میده میگه دوست پسر قبلیمه داداشت بهتره یا این.بعد زنگ زد بهم گفت همه جهاز با مرده و....منم به برادرم گفتم رفتاراش خیلی بده و.....پدرمم دیدش خ بدش امد داداشش خلافه و یک خواهر داره لاشی طوره.خودش خیلی تیپهای جلف میزنه میره سر کار توی عروسی پدرم میگغت مدیرش یه لحظه ول نمیکرد مدام نگاهش میکرد خلاصه داداشم باهاش ازدواج کرد

داداشم باهاش ازدواج کرد ماهم احترام دختره رو نگه داشتیم به شخصه من هیچ کاریش نکردم ولی دختره مدام میاد خونه پدر مادرم میخوره پشت سرشون حرف میزنه داداشم حرفاشو بهم میگه پشت من اون یکیبرادرم پدرم .انقدر داداشمو تحریک میکنه همش حرفش اینه چرا منو نمیخواستید الان ۳ سال گذشته همه احترامشو نگه داشتن ولی اون مدام اینجوری میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو اکثرا ازدواجای این شکلی; از زمان اشنایی کلی ردفلگ هست ولی ادما چشم بسته جلو میرن و اینام میشه نتیجه ش، یه نمونه ش هم داداش منه

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
نچ نچ نچ داداشت چه جراتی داشت رفت اینو گرفت

داداشم خیلی ساده و زودباوره چند بار سرشو کلاه گذاشتن اینم از زندگیش حالا گیر داده به شوهر من زنگ میزنه میگم همسرم سلام رسوند میگه چی کار کنم .منم ج زنگسو ندادم وبه پدر مادرم گفتم چرا اونو دعوت کردن نمیام گفتم خیلی پشت سر همه حرف میرنه .به شوهرم توهین کرده.خ دوسش دارم ولی ناراحت شدم فاصله گرفتم اونم با وجود اینکه مقصره دیگه زنگ نزد یکبار زنگ زد ج ندادم دیگه زنگ نزد

نچ نچ نچ داداشت چه جراتی داشت رفت اینو گرفت

دختره میخواد منو مدیریت کنه با داداشم زنگ میزنه میگه فلان روز تولدمه .بیایا.منم نه رفتم نه تبریک گفتم چون به شوهرم داداشم توهین کرد یا کار دارم یکدفعه رنگ میزنه بیا بریم بیرون میگم کار دارم ناراحت میشه داداسمو پر میکنه

دختره میخواد منو مدیریت کنه با داداشم زنگ میزنه میگه فلان روز تولدمه .بیایا.منم نه رفتم نه تبریک گفت ...

ولش کن بره گم بشه 

من اصن از این جور موجودات بدم میاد

در کوی نیکنامی مارا گذر ندادند گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را
الان بخون لطفا بعدش چی نوشتم به نطرتون چی کار کنم

نظر من اینه که تا جایی که میتونید با اعضای خانوادتون قهر نکنید حالا این مدت سرسنگین بودی ولی اگه رفتین خونه بابات و داداشت هم اومد دیگه باهاش اشتی باش
اتفاقا بنظر من فک و فامیلا و خود زن داداش ها از خداشونه اعضای خونواده باهم قهر باشین

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند