2777
2789
اسی عزیز اینکه زرده ی تخم مرغ گفتم بزنی بدون کمی از صورت ، سخت پاک میشه اینو در نظر بگیر بچه ست شای ...

بردمش اورژانس بیمارستان خداروشکر طوری نشده بود. سی تی اسکن گرفتن 

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچی نشد نداره از نظر من چک شدنش بهتر از دو روز استرس کشیدن هر طور صلاح میدونید همون کار انجام بده

بردم سی تی اسکن گرفتن خداروشکر طوری نشده 

۱متر کمتر

دختر من سه ماهش بود از تاب افتاد با صورت یرگشت زمین ولی چیزیش نشد

مادر سه فرزندم دوتا پسر یه دختر. تااینجای زندگی خوشیام ناچیز بود غمام فراوون. بگذره ببینیم چی میشه

چن ساعته از این اتفاق میگذره علائم داره😱

بردم اورژانس سریع سی تی اسکن گرفتن خداروشکر طوری نشده 

اصلا نخوابونش راه ببرش زنگ بزن امبولانس بیاد ی معاینه میکنه خیالت راحت میشه

خودم بردمش اورژانس بیمارستان خداروشکر طوری نشده 

یعنی چی که اینجا سوال میپرسی این تایمی که تو باید صبر کنی چند نفر ببینن تا بتونن بهت جواب بدن میتونه زمان طلایی باش که قبل اینک اتفاق جدی بیوفته که سالها بابتش افسوس بخوری به کسی که پزشک بچه رو نشون بدی از اتفاقات احتمالی جلوگیری کنی بعد تو ... ما نه اونجا بودیم نه بچت رو دیدیم همه بچه هامثل هم نیستن بخصوص بچه تو خیلی کوچیک هم هست واقعا بعضی آدما رو درک نمیکنم 

شوهرت چیزی نگف من شوهرم سگ میشه چ عرض کنم سگ‌پیش شوهرم چیزی نیس وقتی چنین اتفاق مشابهی بیوفته

هیچی نگفتم بهش

از سرکار بیاد حالا ببینم چی میشه

شوهرمنم کم از شوهر تو ندارم خواهر🤣🤣🤣

بردم سی تی اسکن گرفتن خداروشکر طوری نشده

خدا رو شکر بیشتر مراقبت کن چون بزرگ شده گهواره براش خطرناکه

انشالله عاقبت بخیر بشه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
2810