2777
2789

یباردیگ لزار

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜وزن هدف۶۵تااخر فروردین به هدفم می رسم💜💜💜💜💜زیرگروه بنفششششش۸۵🔓۸۴🔓۸۳🔓۸۲🔓۸۱🔓۸۰🔓۷۹🔓۷۸🔓۷۷🔒۷۶🔒۷۵🔒۷۴🔒۷۳🔒۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒۶۵🔒

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولش کن‌مگه من کی ام؟؟؟یعنی اینقدر خوشگلم ؟؟؟

اصلا به خوشگلی زشتی نیست کلا میذارن تو پیجای مستهجن کلی کرد هول میاد کامنت میذاره 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

2805
چرا نشد ؟ اراده نکردی؟؟

یه بار ۱۵ کیلو کم کردم بعد ول کردم بیست کیلو برگشت دیگه بعدش دوباره نتونستم اراده کنم بعد اصلا انگیزه نداشتم برای لاغری انگیزه بشدت بشدتتت مهمه من هیچ انگیزه ای نداشتم واقعا 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی

چ.پوستی داری

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜وزن هدف۶۵تااخر فروردین به هدفم می رسم💜💜💜💜💜زیرگروه بنفششششش۸۵🔓۸۴🔓۸۳🔓۸۲🔓۸۱🔓۸۰🔓۷۹🔓۷۸🔓۷۷🔒۷۶🔒۷۵🔒۷۴🔒۷۳🔒۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒۶۵🔒

دماغتو عمل نکن

من مثل اسی بودم ۳۰ کیلو کم کردم صورتم نه شل شده نه تزریق کردم بلکه عالی شده اسی جوونه اونی کع شما می ...

دقیقا

منم ۳۰کیلو بیشتر لاغر کردم البته پیاده روی و. ورزشم داشتم

خداراشکر زیاد پوستم شل نشد

نمیگم مثل افراد عادیه 

اما شل و افتاده نیست معمولا عمل های لاغری چون یه باره کم میکنی پوست شل میشه

قیافه الانم چه طوره؟؟

عالیه

فقط وزنتو کم کن

قیافه الانم چه طوره؟؟

چندسالته

اصلا به خوشگلی زشتی نیست کلا میذارن تو پیجای مستهجن کلی کرد هول میاد کامنت میذاره

اقا اصلاح کنم مرد هول 😨😨

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

اوه اوهمنظورت مرد هول بود؟اصلاح کن تا جنگ نشده

اره اصلاح کردم😂😂😂

2810