بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصلا به خوشگلی زشتی نیست کلا میذارن تو پیجای مستهجن کلی کرد هول میاد کامنت میذاره
🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎 اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗
یه بار ۱۵ کیلو کم کردم بعد ول کردم بیست کیلو برگشت دیگه بعدش دوباره نتونستم اراده کنم بعد اصلا انگیزه نداشتم برای لاغری انگیزه بشدت بشدتتت مهمه من هیچ انگیزه ای نداشتم واقعا
تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی
اصلا به خوشگلی زشتی نیست کلا میذارن تو پیجای مستهجن کلی کرد هول میاد کامنت میذاره
اقا اصلاح کنم مرد هول 😨😨
🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎 اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗