2777
2789

بچها من طرفم دوستش چنل دیلی داره یعنی ی چنلس ک اهنگ میزاره توش و متن قشنگی اگر دوست باشه میزاره ویدیوی خوبی باشه میزاره   بعد من با اصرار خودم عضو چنله شدم چون اهنگا و فیلمای خوبی میذاشت از محتواش خوشم اومده بود   طرفمم هیچی نگفت   دیشب توی ی حرکت سمی  داشتم اهنگای چنله رو گوش میکردم بعد  دیدم همه نوع اهنگ هست به غیر پاپ منم اهنگ مجید یلان هست شاده جدیده اونو فرستادم فک میکردم ک به صورت ناشناس فرستادم ولی مثل اینکه معلوم بود ک من فرستادم   زیرشم نوشتم سلیقه من اینجوری اگر پسنده ک بازم بفرستم براتون اگر پسند نیست نفرستم   حالا طرفم اومده نوشته میگما  میدونستی ک فلان بات ناشناس ، ناشناس نیست؟ .منم گفتم آره مشخصه ک ناشناس نیست بعد خنده گذاشتم گفتم اگر بخاطر اهنگ‌دیشب میشی ک اهنگای چنلو گوش کردم دیدم این سبکی نداره خواستم کلکسیونشو کامل کنم   ولی فک کنم خیلی بد شد نه؟ .فک نکنه من به دوستش چشم دارم   باور کنین قصدم فقط همین بود  به نظرتون خیلی ضایع جنعش کردم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دغدغه تو دوست دارم

واقعا دغدغه بزرگیه برام 

اخه طرفم همیشه احترامو نگه میداره 

همیشه حس امن بودن بهم میده 

همیشه سعی میکنه عصبی نشه باهام بد صحبت نکنه  هرچیزی ک بخوام رو انجام میده برام  

بعد سر ی چیز چرت بخواد دیدگاهش ازم فرق کنه خیلی بدهه