2777
2789

خانواده شوهر من چون شوهرم از بچگی کار کرده و کمک خرجش ون بوده و وضع مالیش نسبت ب اونا بهتره فقط ازش انتظار دارن و ازش سو استفاده میکنه ن 

تا حدی که برای عروسی و عقدمون شوهرم براشون ماشين دربست کرایه کرده بود تا بیان

بعد عروسی دعوت شون کردم جاریم میگفت شوهرت کرایه ماشين مونو ب ده ک بیایم

شوهرم خودش ب مادرش پول میداد عیدی بده بمن و... 

بچه دار ک شدم بعد یک ماه اومدن اونم شوهرم کلی دعواشون کرده بود ک چرا نمیاین

شوهرم تصادف کرد عملش کردن فقط اومذن بیمارستان مادرشینا، داداششم دوروز بیمارستان باش بودن با هزینه خود شوهرم

بعد موردی آخری شوهرم شناخت شون زبونن ولی عملا باز ب مادرش هديه داد ب خواهرش هدیه داد

برای کار کوچکی خو نه برادر شوهرم رفته داخل هم نرفته میوه برده

واقعا دارم از حرص میترکم چکارکنم به نظرتون

اينم بگم من و دوستم دارن بم احترام میزارن قبلا هر هفته میرفتم خونشون ولی از لج شوهرم میخوام دیگه خیییییلی کم برم

ففط جاری پرروت 

چی بگم شوهرت تا یه ضربه محکم نخوره دست از عادتش برنمیداره

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چکار کنم بنظرتون

خرج بزار رو دستش فقط این به ذهنم میرسه 

کم کم و با مهربونی از سواستفاده های خانوادش تو گوشش بخون تا تو ذهنش بمونه 

شغل شوهرت آزاده؟

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4

شوهر منم از اول دبستان کار کرده برا پدرش و ریالی بهش ندادن واسه ازدواجش ریالی کمک نکردن و بعد ازدواج هم خیلی تیغش میزدن حقوق خودشونو خرج دخترای متاهل شون میکردن و خوراک و دارو و قبض و.... از شوهرم میگرفتن 

منم هرچی بهش میگفتم نمیفهمید منم تا یکم پول دستش میومد میرفتم طلا دست دوم میگرفتم دستش خالی میشد البته باز خرج میکرد ولی کمتر 

طلاها که زیاد شدن فروختم با وام و قرض و قوله یه خونه کوچیک کلنگی خریدیم بدون اطلاع خانواده شوهر 

دیگه خودش فهمیده باید واسه آینده بچه‌ها پس انداز کنه باز بهم پول میداد طلا بخرم جمع کنم 

خانوادش که دیدن دیگه زیاد خرجشون نمیکنه کینه بدل گرفتن مثل زباله از زندگیشون پرتش کردن بیرون 😏 تازه شوهرم فهمید چه ادمهایی کثیف و سواستفاده گری هستن 

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
من نمیتونم هرچی داره ازش بگیرم

قرار نیست هرچی داره بگیری 

بش بگو واسه آینده بچه‌ها میخوام پس انداز کنم ماهی ۲ ماهی بسته به درآمدش ۱۰-۱۵ تومن ازش بگیر برو انگشتر، لنگه النگو، گوشواره ... از این طلاهای کوچیک کارکرده بگیر بنداز کنار هم بهش فشار نمیاد هم دستش خالی میشه هم خورد خورد زیاد میشن انقد به دهنتون مزه میده که دیگه میشه عادتتون 

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
نمیده

خسیسه ؟

بلهمثلا چی بگم

هم غیر مستقیم بگو ( مثلا به نظرم باید برای آینده بچمون سرمایه گزاری کنیم بیا ماهانه یه مقدار طلا براش بخریم بزاریم کنار) 

یا اگه واقعا خرج بیخود برای خانوادش میکنه و نیاز ندارن به صورت مستقیم بهش بگو دیدی این همه مادی و معنوی برای مثلا خواهرت خرج میکنی ولی اون قدردان نیست؟ 

شاید اینا کارساز باشن

سلام یه کتاب هست به اسم مبانی عرفان عملی نوشته علی اکبر خانجانی یک فصلش در مورد این مشکل شما کاملا توضیح داده،( فصل دوستِ دوست)

کتاب و کتاب صوتی داره  تو اینترنت رایگان منتشر شده.

همه کسایی که این مشکل یا شبیه به این مشکل رو دارن اون فصل از کتاب رو بخونن یا فایل کتاب صوتی اون فصل رو گوش بدن ، مشکلشون حل میشه 

تو گوگل سرچ کن (مبانی عرفان عملی خانجانی) از تو سایتش دانلود کن