2777
2789
عنوان

این پسر رد کنم ممکنه پشیمون شم

579 بازدید | 47 پست

خیلی دوسم داره منم دوسش دارم خانواده خوبی داره اخلاقش خوبه مهربون اهل نماز روزه مهندس نفت ماشین ذاره سمند 

همه تاییدش میکنن حقوقش۲۹ تومن فقط همقد خودمه ۱۶۶.۱۶۷ فقط یکم تو مخمه برای عروسی ضایع نیست دیگران چی میگن خیلی دوسش دارم چهرش ب دل میشینه چیکار کنم ممکنه پشیمون شم 

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا همه چیش خوبه

قدهم عادی میشه برات

مردم هم همیشه یه چیزی برای گفتن دارن،قدشوهرت بلند هم باشه به یه چیز دیگش گیر میدن

این رو رد کنی ممکنه یه قد بلند گیرت بیاد ولی شغل و اخلاق و ایمانش رو دوست نداشته باشی،تازه اونم به اندازه این آقا دوستت نداشته باشه

بگو تو کفشش لژ مخفی بزاره واسه عروسی میشه 175 .اصلا هم چیزی نیست که بخوای پشیمون شی منم شوهرم همین ک ...

عکس لژ رو داری میشع بفرستی برام شوهرت قدش چقده 

والا همه چیش خوبهقدهم عادی میشه براتمردم هم همیشه یه چیزی برای گفتن دارن،قدشوهرت بلند هم باشه به یه ...

اره این خیلی دوسم داره خانوادم هم میگن خوبه 

اره حیفه فقط واسه قد از دست بدی . من و شوهرم هم هم قدیم توی مراسما لژ مخفی گذاشت تو کفشش در حالت عاد ...

میشه عکس لژ رو برام بفرستی من متوجه نمیشم لژ چیه

2810