2777
2789
عنوان

خانمای باردار بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 30 پست
خودت داری میگی متخصص، از پیش خدا نیومده ولی سوادش ۱۰۰ برابره ماما هست، ماما که دکتر نیست اسمش روشه

ببین یه سری موارد در بارداری دیگه خیلی عادی و روتین شده ماما هم میتونه بگه . خیلی پیچیده نیست

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پیش به دکتر برو از اول با یکی که میخوای زایمانت کنه شروع کنی بهتره اسی چندم تاخیرت آزمایش دادی؟

هشت روز بعد موعدم

روز موعدم ارمایشم منفی شد ولی بعدش دیدم همچنان علایم بارداری دارم و پریود نمیشم دیگه بعد هشت روز تاخیر رفتم ازمایش دادم مثبت شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هشت روز بعد موعدمروز موعدم ارمایشم منفی شد ولی بعدش دیدم همچنان علایم بارداری دارم و پریود نمیشم دیگ ...

اصلا بیبی نزدی؟

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
من ماما میشناسم سواد و تجربش از متخصص بیشتره صرفا تخصص نگرفته ک دقیقا بیشتر پولی ک متخصص درمیاره بخا ...

عجب شما سطح سواد و تحصیلاتت چیه که تشخیص دادی اون ماما سوادش از متخصص بیشتره؟😂 انگار خودت مامایی انقدر بهت برخورده و گارد گرفتی من که داشتم با استارتر صحبت میکردم شما این وسط دنبال چی هستی خدا میدونه😬

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
God protect us from anything that wasn't sent by you🙏🌸
2805
اصلا بیبی نزدی؟

زمانی که موعد سیکلم بود شب زدم. مارک مدیکور. درجا منفی شد

فردا صبح مثله حالت رنگ پخش شده که میگن معتبر نیست چون ازمایشمم منفی بود

بار دوم فقط ازمایش دادم

ببین یه سری موارد در بارداری دیگه خیلی عادی و روتین شده ماما هم میتونه بگه . خیلی پیچیده نیست

نظرتون محترم اما من قبول ندارم،  به نظر من تا وقتی متخصص زنان زایمان هست بهتره آدم از اول بارداری تا زایمان تحت نظر یه پزشک باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عجب شما سطح سواد و تحصیلاتت چیه که تشخیص دادی اون ماما سوادش از متخصص بیشتره؟😂 انگار خودت مامایی ان ...

شما متخصصی فشاری شدی؟😂 نه من ماما نیستم خوشمم نمیاد زیاد ازشون ولی درکل چون زیاد رفت و آمد داشتم مطب متخصص و ماما میدونم همون کار انجام میدن ولی با پول کمتر و مطب متخصص باید بری ۳ ساعت علاف بشی چون اسمشه متخصص زنانه دقیقا بخاطر همین دوبرابر گاهی هم ویزیت هم کارای درمانی انجام میدن 😊

نظرتون محترم اما من قبول ندارم، به نظر من تا وقتی متخصص زنان زایمان هست بهتره آدم از اول بارداری تا ...

کاملا درسته باید تحت نظر پزشک باشی اصن شکی توش نیست منظورم همین تجویز داروهای روتین  بود

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی که موعد سیکلم بود شب زدم. مارک مدیکور. درجا منفی شدفردا صبح مثله حالت رنگ پخش شده که میگن معتب ...

آهان ممنون عزیزم 

مبارکت باشه 

زیر سایه پدرو مادر بزرگ بشه 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

ایشون ن ک تخصص گرفته نمیتونه ببینه ماما هم میتونه بگه دوتا قرص ساده بخور🤣 کلا متخصص افاده داره درست و حسابی جواب نمیده

شما متخصصی فشاری شدی؟😂 نه من ماما نیستم خوشمم نمیاد زیاد ازشون ولی درکل چون زیاد رفت و آمد داشتم مط ...

والا من فشاری بهم وارد نشده شما هی داری بحث میکنی و منو ریپلای کردی ، منم به چشم دیدم ماما تو بیمارستان خصوصی مدام زنگ میزد با دکتر مشورت میکرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا من فشاری بهم وارد نشده شما هی داری بحث میکنی و منو ریپلای کردی ، منم به چشم دیدم ماما تو بیمارس ...

تو تهران ک اینجوری نیس،کلا با امثال شما بحث الکیه خودت ریپ میزنی بمن میگی جواب نده باشه شما درست میگی 

تو تهران ک اینجوری نیس،کلا با امثال شما بحث الکیه خودت ریپ میزنی بمن میگی جواب نده باشه شما درست میگ ...

شما واقعا حالت بده  برو ببین کی اول ریپلای کرد! مشخصه تو سایت دنبال بحثی تا خشمتو خالی کنی خواهشا یکی دیگه رو پیدا کن واسه تخلیه خشمت منو بیخیال شو😬

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810