2777
2789

در مقابل عشق... 

حالا خودشون عشق شون به نتیجه نرسیده یا عشق بدی داشتند 

دلیل براین نمیشه تمام عشق ها این طوری هست !!!

گاهی برخی عشق ها، آدم رو به خدا می رسونند (از نظر معنوی)

از نظر روانشناسی هم عشق واقعی باعث یک سری رشدها هست 

همه عشق ها شیطانی 

يا همه عشق ها که بی سرانجام نیستند 

درسته راه عشق سخت و وحشتناک (البته برای برخی) هست 

اما دیگران چکار به عشق دیگران دارند؟! 

الان مراجع میاد پیش ما می بینیم بیشتر از این که از عشق ضربه بخوره به خاطر گارد و دخالت اطرافیان ضربه خورده 😐😐😐😑

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظر من بیشترین ضربه ها از جایی شروع شد که اسم هر احساسی رو گذاشتن عشق!

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

من گارد دارم نه چون شکست عشقی یا چیزی خوردم یا عاشق شدم نرسیدم عاشق نشدم هیچوقت عقیده هم ندارم بهش چون اطرافم هیچکس رو ندیدم عشق رو تجربه کنه. حتی ازدواج های اطرافم هیچکککککککسسککسکسکسکسککسکس هیچکسسسسس بلا استثنا ندیدم عشقو تجربه کنه . و واسه همین میگم عشق نیست■ و گارد دارم نسبت به عشقی که با فرد آسیب بزنه البته عشقی نه هورمونی که بهتره بگم

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

عشق وجود دارهما دچار ادم اشتباه شدیم متاسفانه💔🚶‍♀️ امیدوارم همه به عشق هاشون برسند

دقیقااا 

الهی آمین ❤️💖

من گارد دارم نه چون شکست عشقی یا چیزی خوردم یا عاشق شدم نرسیدم عاشق نشدم هیچوقت عقیده هم ندارم بهش چ ...

اعتقاد شماست 🌹 

ببین دونفرعاشق همن .بعدبرید رستوران بگیدماعاشق وکشته همیم بهمون غذابدیدبخوریم ...عاشقی بدون پول واخلاق معرفت معناییییییی نننننننننندارررررد

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        

معمولا کسایی گارد میگیرن که یا عشق تجربه نکردن یا انقدر نچسب بودن کسی عاشقشون نشده یا یه عشق بی سرانجام داشتن یا انتخاب اشتباه داشتن و عاشق ادم اشتباهی شدن

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
اعتقاد شماست 🌹

بلی. با توجه به شرایط اطرافم.🤌 هرکس جای من بود همین اعتقادو داشت. وقتی حتی یه خانواده خوشبخت نبینی وقتی عشقی نبینی بین کسی محبتی نبینی بین کسی. 

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

ببین دونفرعاشق همن .بعدبرید رستوران بگیدماعاشق وکشته همیم بهمون غذابدیدبخوریم ...عاشقی بدون پول واخل ...

برعکسش هم هست 

پول هم بدون عشق معنا نداره 

برعکسش هم هست پول هم بدون عشق معنا نداره

اونومیشه تحمل کرد ولی عشق بی پول ومعرفت وانسان بودن ونه

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
معمولا کسایی گارد میگیرن که یا عشق تجربه نکردن یا انقدر نچسب بودن کسی عاشقشون نشده یا یه عشق بی سران ...

موافقم 🌹💖