2777
2789
برو ترمیم درست میشه. تزریق اول اتفاقی نمی‌افته، یا باید قبول کنی قرینه نبودن رو ، یا صورت کمی توپول ...

الان اینقدر تپل شده بعد ترزریق همه فکر میکننن چاق شدمم  الان  به نظرت برمم دوباره  زشت نمیشه؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لطفا اینقدر درگیر ظاهر نباشید. قضاوت آدمها در مورد ما آنقدرها هم مهم نیست. بی عیب ترین آدم روی زمین ...

خسته شدم دیشب یکی بهم گفت دندونت درد میکنه 

چرا گونت بزرگه

2805
الان اینقدر تپل شده بعد ترزریق همه فکر میکننن چاق شدمم الان به نظرت برمم دوباره زشت نمیشه؟؟

بنظرم برو ، علت بزرگی گونه ی اون سمتت چیه؟ از استخونشه یا چربی و ایناست؟ 

😆😘😢😶😅😐😭😍😂😃😙😋😒😪😫🤒😷😟😤😞😲😖😜😕
بنظرم برو ، علت بزرگی گونه ی اون سمتت چیه؟ از استخونشه یا چربی و ایناست؟

میدونی چند سال پیشه کلی زنبور نیشم زدن  بعد کلی جا نیش  تو صورتمم موند 😬😬همونجا چرکی شد  بعد چند  سال  که جاش گود بود رفتمم بردارمم  نیشمم در اوردمم ولی صورتم درست  نشد تزریق چربی بوکال فتم انجامم دادمم  یکمم بهتر شده ولی بازمم مشخصه

میدونی چند سال پیشه کلی زنبور نیشم زدن بعد کلی جا نیش تو صورتمم موند 😬😬همونجا چرکی شد بعد چند ...

اها چقدر سخت 🤕 دکتر زیبایی برو مشورت کن، ولی فکر کنم راه حلش همون تزریق دوباره ست

😆😘😢😶😅😐😭😍😂😃😙😋😒😪😫🤒😷😟😤😞😲😖😜😕
اها چقدر سخت 🤕 دکتر زیبایی برو مشورت کن، ولی فکر کنم راه حلش همون تزریق دوباره ست

رفتم بیشتریا فکر میکردن مادر  زادی ولی عکس بچگیام نشون دادمم اصلا اینطور نیست 

حالا یک بار دیگه باید تزریق انجام بدمم ببینم چی میشه الان که خیلی خوبه نسبت به قبل قبلاا خیلی ضایعهه بود ولی الان فقط گونم بزرگتره به دکتره گفتم خانم دکتر فقط سمت چپم انجام بده دو طرف انجامم داد اگر همون اول چپ انجام میداد همون یک ذره هم مشخص نمیشد

عزیزم منم یکی از لپم از اون یکی تپل تره. نمیدونم اونور بوکال فت کنم یا اینور ژل بزنم. شما میتونی راه ...

بوکال فت کردم بعد رفتم چربی زدم بوکال فت اشتباهه ژل بزن چون بوکال فت فقط  پایین صورتو لاغر میکنی کاری به گونه و.. نداره ولی چربی میتونن کل صورت بزنن هم گونه هم زاویه فک  بوکال فت هزینه الکیه

بوکال فت کردم بعد رفتم چربی زدم بوکال فت اشتباهه ژل بزن چون بوکال فت فقط پایین صورتو لاغر میکنی کار ...

اخه واسه من لپمه پایین صورتم. رفتم ویزیت بوکال فت گفت  60 الی 70 درصد بهتر میشه تازه اونم بعد 6 ماه خودشو نشون میده.منم همینجوری موندم.

اخه واسه من لپمه پایین صورتم. رفتم ویزیت بوکال فت گفت 60 الی 70 درصد بهتر میشه تازه اونم بعد 6 ماه ...

بوکال فت من کردم ففط این گوشی صورت تاثیر پایین قسمت گوشه  دوباره مجبور شدمم رفتم تزریق چربی انجام دادم    

اگر قسمت پایین صورتت بوکال کنن خوبه 

ولی من بعد بودکال دوباره چربی ترریق کردمم