2777
2789

تاپیک قبلی اومدم بزارم دیدم ترکیده تو رو خدا گزارش نزنید❌

کلاس امروز دیرتر تشکیل شد من صبر کردم اون بره اول سر کلاس چند دقیقه بعد رفتم دیدم یه صندلی خالی کنارش هستم سلامش کردم با سر جواب داد نشستم پیشش نیم ساعت گذشت به استاد گفت کاری براش پیش اومده باید بره منم نفهمیدم چی شد وسایلم برداشتم رفتم دنبالش هر چی تو راهرو تا مسیر در بهش گفتم تو رو خدا وایسا، هر چی تو بگی، اصلا برگرد زندگی منو خراب کن، من بهم میزنم با اون، هیچی که هیچی. 

دستم بردم سمت دستش آستینش بگیرم با تند دستمو پس زد کشید کنار من دیگه نتونستم ایستادم رفتنش رو دیدم فقط 😭😭😭

چه خاکی تو سرم کنم آبروم تو دانشگاه رفت⁉️

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

چرا انقدر خودتو کوچیک کردی؟😐

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

از اولش من خبر ندارم

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!  #عضو اکیپ سوگولی های سایت  الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂  اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱   اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم   اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده  @ملکه۴۵۵منم   اینو👈🧚‍♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده  من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂  اینو👈💎  دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیخیال یابا، ولی چرا خودت رو اینقدر کوچیک کردی ؟

ام البنین دخیلم، درمانده و ذلیلم تا ندهی مرادم، دست از تو برندارم       کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . هیچ وقت حلال نمیکنم اون شخص که منو بخاطر اینکه حاجت نگرفت تهمت زد ترکوند هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت. عاشقتونم  . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                               https://harfeto.timefriend.net/17280721063689
امان از عشق که فقط عشق واسه ش مهم هست و میگه یی خیال کوچیک بشم اما داشته باشمش 💔

ولی اشکال نداره به قول حافظ تا درد بی آبرویی و بیدارخوابی های عشق رو نکشی به معنی عشق پی نمی بری 

پس همه چیز گذراست 

همون طور که زلیخا بعد از درد ب آبرویی و نداری عشق دوباره به عزت و زیبایی رسید 😍

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
از اولش من خبر ندارم

داستان عشق و عاشقی مسخرس ۳ سال با هم بودیم من کات کردم به خاطر یه نفر دیگه شرایط بهتری داشت تاریخ عقد گذاشتیم حالا اون اولی قهر کرده با من خواستم فقط از دستم ناراحت نباشه اینجوری شد 😭😭😭

داستان عشق و عاشقی مسخرس ۳ سال با هم بودیم من کات کردم به خاطر یه نفر دیگه شرایط بهتری داشت تاریخ عق ...

ای وای 

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!  #عضو اکیپ سوگولی های سایت  الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂  اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱   اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم   اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده  @ملکه۴۵۵منم   اینو👈🧚‍♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده  من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂  اینو👈💎  دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان 

قرار با کسی دیگه عقد کنن تو تایپیک قبلش هست

ااا پس کارش اشتباه هست که عشق یکی دیگه تو قلبش هست اما با یکی دیگه ازدواح می کنه 

این یعنی بازی با احساس دونفر 

البته بنده هم زود قضاوتش نمی کنم 

شاید منم جای ایشون بودم از این بدتر می کردم 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
ولی اشکال نداره به قول حافظ تا درد بی آبرویی و بیدارخوابی های عشق رو نکشی به معنی عشق پی نمی بری پس ...

درد عشق!!!

داره با یه نفر دیگه ازدواج میکنه😐😐

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
آبرو دانشگاه رو ول کنشما چند وقت بعد با کسی قراره عقد کنیبرای چی اینکار رو کردی

خاک تو سرم بشه نفهمیدم اینجوری بهم بی اعتنائی میکنه فکر کردم حداقل حرمت دوستی نگه میداره 😭