2777
2789

دوتا عروسی فامیل دارم یکی نوه عمه مادرمه

یکی نوه عمه شوهرمه

هردوشون افتاده یه شب تو دو تالار متفاوت

حالا عروسی فامیل شوهر کار دعوتمون رو دادن خونه پدرشوهرم گفتن بهشون بدیم خونشون نمیشناسیم 

اینام یروز مونده به عروسی زنگ زدن فلانی دعوتتون کرده

بعد کارت رو انداختن اشغالی به ما ندادن

خیلی بهم برخورد خیلی بیشعورن 

حالا بهم بگین من کدوم عروسی رو برم

هر کس فامیل خودش رو بره دیگه

دعوا درست نکن

اون معذرت بخواد که زنم هم جای دیگه دعوت بودن

شما هم همین طور

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
هر کس فامیل خودش رو بره دیگهدعوا درست نکناون معذرت بخواد که زنم هم جای دیگه دعوت بودنشما هم همین طور

ن بابا بین منو شوهرم این حرفارو نداریم بخاطرشون دعوا هم نکردیم

فقط میخوام از لج شون برم عروسی فامیل شوهر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیشعوری رو نفهمیدم کجاشه

صاحب عروسی کارت داده به اینا 

اینا هم بهتون گفتن فلان جا و ساعت و تاریخ عروسی دعوتید ربطش نمیفهمم ک بهانه کنید برید یا نرید

ولی خب به نظرم تو برو عروسی خودتون اون بره عروسی خودشون 

ما واسمون پیش اومد 

من عروسی پسرداییم بود 

با دختر دایی شوهرم 

دخترداییشو بعد شام واسه جشن اخرشب رفتیم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
خانواده شوهرت بیشعورن یا خانواده خودت؟بعد با کی میخوای لج کنی؟

ببین خانواده شوهرم دلشون نمیخواد عروسی بریم میخواد همش خونه باشیم بخدا یبار رک گفتن

واسه همین کارت ندادن یه روز مونده به عروسی گفتن تا بخاطر نداشتن لباس نرم 

منم میخوام لباس های خواهرم قرض بگیرم برم