2777
2789
عنوان

بازم بی بی چک هاله دار😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1522 بازدید | 161 پست
آی یو آی سخته؟ پروسش چقدره هزینش چند شد

ن مث اقدام طبیعیه .فقط خانوم باید دارو مصرف کنه تا روز ای یو ای فولیکولش بالای ۱۸ بشه حتما

امپول ازادسازی تخمک میزنن و روز بعد اسپرم مرد و شستشو میدن تا فقط اسپرمای قوی بمونن و اونارو با سرنگ تزریق میکنن.

۶ تومن شد هزینش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای فکرشو بکن دوقلو گرفته باشه

امکانش هست اگه چن تا تخمک داشته باشی

یکی از کاربرا دو ماه پیش انجام داد دوقلو باردار شد ولی طفلک جفتشم سقط شد تو ۷ هفته💔

حتی تو ای یو ای هم احتمال نطفه ی ضعیف هست دیگه😕

امکانش هست اگه چن تا تخمک داشته باشییکی از کاربرا دو ماه پیش انجام داد دوقلو باردار شد ولی طفلک جفتش ...

فکرای منفی نکن بدن با بدن فرق داره از من میشنوی مثبت فکر کن بخدا خودم دیدم 

پارسال جاریم رفته طب سنتی میگفت زنه گفته خودم بچه خوره داشتم من گفتم بچه خوره چیه دیگه گفت نمیدونم منم ماه اولم بود اصلا هیچکی تو خانوادمون نمیدوستن بچه خوره چیه چون پیش نیومده بود 

جونم برات بگه از سر کنجکاوی هی سرچ میکردم بچه خوره چیه دیدم بارداریه مولاره ی چیزی شبیه خوشه انگور تو رحم رشد میکنه میتونه بدخیم باشه منجر به سرطان بشه بیشتر با شیمی درمانی تموم میشه شوهرم میگف چیه فکرتو مشغول کرده ولش کن این چیزارو نخون واست خوب نیس این بود که هفت هفته رفتم دکتر تشخیص بارداری مول دادن و دنیا رو سرم خراب شد فقط حدا بهم رحم کرد زود متوجه شدم 

فکرای منفی نکن بدن با بدن فرق داره از من میشنوی مثبت فکر کن بخدا خودم دیدم پارسال جاریم رفته طب سنتی ...

وای ینی برا تو مول بود سری قبل؟

خب پس اصن ربطی ب ضعف نطفه نداشته..واقعا خدا رحم کرده منم اینجا چند نفرو دیدم حتی ب خاطرش دور از جونت چندین ماه شیمی درمانی کردن

اره قبول دارم افکار منفی و تلقین خیلی بده 

وای ینی برا تو مول بود سری قبل؟خب پس اصن ربطی ب ضعف نطفه نداشته..واقعا خدا رحم کرده منم اینجا چند نف ...

اره بخدا مول بود دکترم هی میگفت خطر از بیخ گوشت گذشت 

اونو چند وقت اقدام بودی؟

اونو 6 الی هفت ماه بود اقدام جدی نبودم دوبار با اینکه مشکلی نداشتم رفتم دکتر دارو محرک تخمدان استفاده کردم بعدش شوهرم آز داد سونو داد دیدم وضعش واقعا خرابه اخرین بار پریود بودم باهاش رفتم دکتر که دکتره گفت محاله نتیجع بگیرید باید عمل کنه بعد آی وی اف کنید همین شیره با دوسین براش گرفتم گفتم بدنش قوی شه اخر ماه حقوقشو بدن بره عمل دیگه بیخیال اقدام شدم جالبه همون ماه باردار شدم