2777
2789
عنوان

بازم بی بی چک هاله دار😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1522 بازدید | 161 پست
وای اره دیدممم😍😍خداروشکررررایشالا سالم بیاد بغلت عزیزممنم امیدوار کردی چون شوهر منم واریکوسلش گرید ...

میگم عزیزم من از ظهر شونه هام درد میکنه نکنه خارج از رحمی باشه درد شکم لکه بینی هیچی ندارما فقط سرشانم درد میکنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگم عزیزم من از ظهر شونه هام درد میکنه نکنه خارج از رحمی باشه درد شکم لکه بینی هیچی ندارما فقط سرشا ...

بنظرم برو ازمایش بده و برو پیش متخصص خودش ی سونوت کنه تا خیالت راحت شه

خارج رحمی بیشتر درد کتف و پهلو داره اما بازم پیگیری کنی بهتره

سلام عزیزم خوبی ببخش باز مزاحمت شدم میگم من همین الان دوباره تست زدم با اینکه ادرار اول صبح نیس اما ...

الان خیلی هاله داره 

احتمالش هست مثبت باسه

نه عزیزم من مشکوک بودم ب خارج رحمی 

درد پریود فوق شدید هست انگار

الان خیلی هاله داره احتمالش هست مثبت باسهنه عزیزم من مشکوک بودم ب خارج رحمی درد پریود فوق شدید هست ا ...

ن من درد آنچنانی ندارم فقط یکم شونه هام درد میکنه 

بتظرت الان سونو معلوم میکنه خارج رحمیه یا ن

تو سینه هات الان هیچ فرقی نکرده؟دردی سوزشی سفتی ورمی چیزی نداری؟ترشحاتت چی چطورن؟ ترشح داری یا خشکی؟

ترشحاتم قبل پریود بود از دوروز پیش که موعدم بود تقریبا خشکم 

سینه هامم معمولا از تخمک گذاری تا پریود درد داشت روزی که خوب میشد پریود میشدم پریروز اصلا درد نداشتن گفتم دیگه عادت میشم اما خداروشکر نشدم از دیشب میسوزه باز درد دارن تیر میکشن

ترشحاتم قبل پریود بود از دوروز پیش که موعدم بود تقریبا خشکم سینه هامم معمولا از تخمک گذاری تا پریود ...

ترشحاتت خیلی زیاد بود قبل موعد؟ یا عادی؟

اخه منم یکم این حالتارو دارم ولی چون ای یو ای کردم گیج شدم اصن چون هنوز تا موعدم زیاد مونده ولی از ای یو ایم ۱۱ روز میگذره

دقیقا منم از وسط سیکلم مث هر ماه سینه درد داشتم ولی از دیروز قطع شده اما امروز پف کردن انگار 😑

ترشحاتت خیلی زیاد بود قبل موعد؟ یا عادی؟اخه منم یکم این حالتارو دارم ولی چون ای یو ای کردم گیج شدم ا ...

والا زیاد هم ن معمولی فقط ترشحم آبکی بود به اصطلاح لوسیونی

از ته دلم دعا میکنم باشی توام برام دعا کن مشکلی نباشه چون امسال ما که مشکل اسپرم دارن احتمال سقط زیاده 

چند روز مونده به موعدت

والا زیاد هم ن معمولی فقط ترشحم آبکی بود به اصطلاح لوسیونیاز ته دلم دعا میکنم باشی توام برام دعا کن ...

ایشالا ک برا جفتمون خیر باشه

من ی هفته مونده ب موعدم ولی ۱۲ روز از تخمکگذاریم میگذره چون دارو و امپول استفاده کردم تخمکگذاریم زود بود

اخه چرا میگفتن عمل وقتی ازمایشاش نرماله؟😐فقط دوسین و خرنوب خورد؟

نمیدونم بخدا بهترین دکترای ارومیه فرستادمش ی قرصم بهش ندادن ی دکتر بی وجدان به شوهرم گفته بود محاله پدر بشی بیچاره داشت دق میکرد جالبه همون ماه باردار شدم حیف نموند شوهرم فقط میخواست آزمایش بتامو بکوبه تو صورت دکتر اونم درگیر کارای سقط شدیم وقت نکرد 

ترشحاتت خیلی زیاد بود قبل موعد؟ یا عادی؟اخه منم یکم این حالتارو دارم ولی چون ای یو ای کردم گیج شدم ا ...

خب این خبر خوبیه که سینه هات نسبت ب قبل فرق دارن

2810