من خودم موعدم رفتم ازمایش دادم ۸ بود گف منفیه ولی من خودم میدونستم باردارم چن روز بعدش رفتم گف ۳۰ دی ...
منم خیلی احتمال میدم چون همیشه از تخمک گذاری تا پریود سینه درد داشتم روزی که دردم میرفت پریود میشدم اما الان دو روز بود دردش قط شده بود گفتم چرا نشدم اخه دیشب نوکشون عین چی تیر میکشید دیروزم باید پریود میشدم که نشدم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نه من مثل قبل بودولی ۲۷سیکل برای اولین بارتوعمرم چنبارلک قهوی خیلی کمرنگ که دستمال می یومددیدم بعدقطع شد ۳روزبعدپریودشدم چه ذوقی میکردم میگفت لانه گزینیه حتما🥺😔
عزیزم علایمیم داری؟ اگ طاقت داری وایسا تا پس فردا دوباره تست بزن اگه ن ک برو از بده
علائم که چی بگم
من همیشه از تخمک گذاری تا پریود سینه درد داشتم روزی که دردم میرفت پریود میشدم اینبار روز قبل موعدم خوب شد منتظر پری بودم که نیومد اما دیشب نوکش ب شدت درد داشت تیر میکشید دیروزم باید پریود میشدم نشدم که این بزرگترین علائمه واسم چون هیچ وقت عقب نمیندازم