2777
2789
عنوان

بازم بی بی چک هاله دار😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1522 بازدید | 161 پست
من خودم موعدم رفتم ازمایش دادم ۸ بود گف منفیه ولی من خودم میدونستم باردارم چن روز بعدش رفتم گف ۳۰ دی ...

منم خیلی احتمال میدم چون همیشه از تخمک گذاری تا پریود سینه درد داشتم روزی که دردم میرفت پریود میشدم اما الان دو روز بود دردش قط شده بود گفتم چرا نشدم اخه دیشب نوکشون عین چی تیر میکشید دیروزم باید پریود میشدم که نشدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه خب سقط شد من لخته دیدم

نه من مثل قبل بودولی ۲۷سیکل برای اولین بارتوعمرم چنبارلک قهوی خیلی کمرنگ که دستمال می یومددیدم بعدقطع شد ۳روزبعدپریودشدم چه ذوقی میکردم میگفت لانه گزینیه حتما🥺😔

عشقم بیبی چک خودش یه هاله واسه خط دومش داره ها فک‌نکنی اون هاله خودته

میدونم گلم انقد بی بی استفاده کردم خودم ی استاد شدم 

ماه قبل سه تا زدم بعد خشک شدن با نور گوشی ی هاله بیرنگ توش میدیدم اما اینا زیر دو دقه هاله صورتی میندازه که واضح میشه دید 

بنظرم زوده سریع یروز بعدش بخوای بفهمی.. بزار یکهفته بگذره. ممکنه ازمایش هم بدی بتا پایین بزنه درصورت ...

اره بنظرم الان باردار باشمم با این بی بی چک فوقش بتام 30 هستش

دیگه بی بی نزن کلا چهار روز صبر کن اگر پریود نشدی مستقیم برو ازمایش خون دیگه صد درصد جوابش قطعیه

اره خب مجبورم همین کارو بکنم اما واقعا سخته تا الان چشم انتظار بودم الان بلاتکلیفم 

بخدا انقد تو همه کار احتیاط دارم وسیله دوسه کیلویی برنمیدارم چون پارسال سقط داشتم میترسم اخرش همه چی الکی باشه 

عزیزم علایمیم داری؟ اگ طاقت داری وایسا تا پس فردا دوباره تست بزن اگه ن ک برو از بده

علائم که چی بگم 

من همیشه از تخمک گذاری تا پریود سینه درد داشتم روزی که دردم میرفت پریود میشدم اینبار روز قبل موعدم خوب شد منتظر پری بودم که نیومد اما دیشب نوکش ب شدت درد داشت تیر میکشید دیروزم باید پریود میشدم نشدم که این بزرگترین علائمه واسم چون هیچ وقت عقب نمیندازم 

کمر در هم دارم که با استراحت خوب میشه 

همین 

بله بچه منم همین چند وقت پیش سقط شد

اره دیگه درد خود آدم بسش نیس هی بیا به اون و اون جواب بده که چیشد چجوری شد چرا اینجوری شد 

طرفای ماهم ماشااله خیلی تو همه چی دخالت میکنن

2810