2777
2789
عنوان

خانمهای باردار واقعا این عکس در مورد شما صدق می‌کنه 📸📸📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 994 بازدید | 78 پست
خب چرا اینطوری هستیم دلیلش چیه البته من چاقی شکم دارم و چاقم۹۰ کیلو

زنداداشم مثل شما تپل بود 

تا ۹ ماهگی هم زیاد تغییر نکرده بود 

تپل ها شکمشون کمتر میاد جلو تو پهلو ها می‌ره 

لاغرها خب کمر باریکتری دارن بچه قشنگ خودش رو تو شکم نشون میده 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با دونستن شرایط اینجا چطور به راحتی میگی سومی رو بارداری ؟ 😱😱😂

دل شیر داره 😂😂😂همین شیر زن باید بچه بیاره دیگه 

منم اللن دومی رو حاملم زنده باشم و سلامت سومی رو هم میارم

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان من ۹ ماهگی شکل چهارمی از سمت چپ بود🥲

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

دل شیر داره 😂😂😂همین شیر زن باید بچه بیاره دیگه منم اللن دومی رو حاملم زنده باشم و سلامت سومی رو ه ...

😂😂

انشاءا... گلم 

سلامت باشی

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
ی جوری گفتی گفتم لابد مشکل داری بچت نمیشه دیوونه😂😂😂

😁❤ البته مشکلم دارم برا همین میترسم ارثی  تنبلی تخمدان و کیست داریم . 

مامانم ۱۰ سالگی ازدواج کرد ۱۸ سالگی بچه اورد ولی بدون دوا درمون و دکتر .. خودش باردار شده ۵ تا بچه اورد .

خاله هام یکیش بعد ۱۵ سال با چندین بار کاشت بچه دار شد.

یکیشم  نمیدونم چقد گذشت ک بچه دار نمیشد ولی فقط تنبلیشو درمان کرد و دکتر رفت دوتا بچه پشت هم اورد بچه دار شد .

خواهرمم هفت ساله ازدواج کرده بچه دار نمیشه  دکتر هم رفته میگن  مشکلی نداره کیست و اینا بوده رفع شده خیلی وقته ولی بچه دار نمیشه میخواد ای وی اف کنه .

منم  برا همین میترسم مبادا منم بچه دار نشم😞

گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!
😁❤ البته مشکلم دارم برا همین میترسم ارثی تنبلی تخمدان و کیست داریم . مامانم ۱۰ سالگی ازدواج کرد ۱۸ ...

خواستی اقدام کنی حتما باشگاه برو ورزش هوازی انجام بده منم تنبلی داشتم تو ماهی ک رفتم باشگاه حامله شدم بعد چند ماه اقدام تنبلی با ورزش درمان میشه نترس اصلا قرار نیست اونا این مدلی بودن توام این شکلی بشی 

زنعموی شوهر من یه خواهر دو قلو داشت اون نازا بود و بچه نداشت زنعموی شوهر من ماشاءالله ۷ تا پشت هم زایید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خواستی اقدام کنی حتما باشگاه برو ورزش هوازی انجام بده منم تنبلی داشتم تو ماهی ک رفتم باشگاه حامله شد ...

مرسی بابت راهنمایی مفیدت😍😍😍

😘ای جانم انشاالله همینطور ک شما میگید باشه💖

گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!
والا دل شیر ندارم یه حاملگیم به ثمر ننشست و بچه از دست دادم.چقدر راحت قضاوت میکنید آدمو

بنده خدا ازت تعریف کردم چرا فکر میکنی بچه دار شدن زیاد بده؟ بخدا ک خوبه 

من فکر کردم بچه هات هستن 😔انشاءالله این دنیا بیاد برات بمونه اگر خواستی دوتا دیگه هن بیاری و بمونن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنده خدا ازت تعریف کردم چرا فکر میکنی بچه دار شدن زیاد بده؟ بخدا ک خوبه من فکر کردم بچه هات هستن 😔ا ...

نه اصلا بد نیس.ولی یکی مثل تا آخر بارداریاش بخاطر استراحت مطلق میمیره وزنده میشه خیلی شنیدم ازین حرفا که سه تا بارداری؟؟؟؟

نه اصلا بد نیس.ولی یکی مثل تا آخر بارداریاش بخاطر استراحت مطلق میمیره وزنده میشه خیلی شنیدم ازین حرف ...

ول کن ها بگن دهن مردم مثل در دروازه بازه مهم نباشه نبرات

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا.مثل اون کاربر که میگه با این شرایط؟؟

ن میگه با شرایط اینجا یعتی نی نی سایت ججور حرات میکنی بگی؟ آخه تو نی نی سایت خیلی مقابل بچه جبهه میگیرن و تشویق ب سقط میکنن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ماها بارداری رو از رو بردیم، منم پنجمین بارداریم، ان شالله سالم بیاد، میشه دختر دومم ان شالله

با سلامتی انشالله

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

من الان تو ۸ ماهگی بین سومی و چهارمیم اصلا زیاد شکم ندارم از روی لباس هم که کلا معلوم نیست

منم زیاد شکم ندارم خیلی نگرانم 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

2810