2777
2789
عنوان

خانمهای باردار واقعا این عکس در مورد شما صدق می‌کنه 📸📸📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 994 بازدید | 78 پست
خب چرا اینطوری هستیم دلیلش چیه البته من چاقی شکم دارم و چاقم۹۰ کیلو

عزیزم بدن هرکسی بادیگری فرق داره من با دوستم ۱ماه فرقمون بود ولی من شکمم بزرگ بود خیلی اما دوستم با اینکه مثلا ۵ماهه بود هیچکس متوجه بارداریش نمیشد ازبس شکمش کوچک بود

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باردار نیستم ولی بدن با بدن فرق داره 

خواهرشوهرِ خواهرم باردار بود خدا شاهده اصلأ معلوم نبود 

وقتی مینشست که دیگه اصلأ معلوم نبود ببین چطوری بود که همسایه های واحد هاش هم نمیدونستن بارداره وقتی رفت زایمان کرد همه شاخ درآورده بودن 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
من فقط شکم بودم ک چهار تا چوب بعنوان دست و پا ازش آویزون بودالبته کلا لاغرمدخترمم با وزن ۳۹۰۰ به دنی ...

آره لاغرها خیلی شکم بارداریشون مشخص تر.

اونروز تو مطب، جالب ماه من بالاتر بودها ولی چون چاق هستم، هیچ کس متوجه نشد باردارم ولی لاغرها شکمشون خیلی تو چشمه

من الان تو ۸ ماهگی بین سومی و چهارمیم اصلا زیاد شکم ندارم از روی لباس هم که کلا معلوم نیست

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
2810