2777
2789
عنوان

آزمایش کودک دوسالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 19 پست

سلام عزیزم تو یه تاپیک نوشتید که ریسک براتون بالا زده بود چطوری نشون دادن که خداروشکر بچتون سالمه 

من غربالگری اولم سنو عالی بود ولی ریسک سندرم داون رو برام مثبت زده دکتر گفت منتظر شنو انومالی باش شنبه انشالله میرم میدم خدا کنه بچم سالم باشه🥲💔

سلام عزیزم تو یه تاپیک نوشتید که ریسک براتون بالا زده بود چطوری نشون دادن که خداروشکر بچتون سالمه من ...

سلام عزیزم.من و دو تا دکتر گفتن فقط باید آمنیوسنتز بدی چون ریسکم خیلی بالا بود.اما همسرم راضی نبود گفت خطر داره.بعدش گفت خدای نکرده ناسالمم باشه نمیذارم سقطش کنی.دیگه فقط ب خاطر دل خودم رفتم سلفری چون دقتش یک درصد کمتر از آمنیو هست..

عدد ان تیت اگه زیر دو هست اصلا نگران نباش خدای نکرده اعداد ۴ و ۵ به بالا ب سندروم میخوره اونم درصد کمی.بیشتر ب خاطر پول گرفتن شانس من و تو چند تارو درصد بالا و متوسط ریسک میزنن.من ک اصلا سلفری رو رفتم ازمایشکاه دیگه ک ب اون ازمایشگاه ک اینقد بهم استرس وارد کرد چیزی نرسه.

آها یه چیزی وقتی سلفری دادم دیگه آزمایش ۱۶ هفته رو دکترم گفت لازم نیست بدی.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم.من و دو تا دکتر گفتن فقط باید آمنیوسنتز بدی چون ریسکم خیلی بالا بود.اما همسرم راضی نبود گ ...

خدا کنه عزیزم من ریسکم 1.7 هستش ریسک سندرم داون هم 1.8290 هست ولی بازم برام مثبت شده🙃 

انشالله چیزی که میگی باشه غربالگری دومم مشکلی نداشته باشه دستت درد نکنه گلم 

خدا کنه عزیزم من ریسکم 1.7 هستش ریسک سندرم داون هم 1.8290 هست ولی بازم برام مثبت شده🙃 انشالله چیزی ...

خواهش میکنم نگران نباش اوووه عددت ک خیلی زیاده من یک به ۲۵ بودم.انشاالله فسقلیت سالمه سالمه اصلا استرس نداشته باش

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
خواهش میکنم نگران نباش اوووه عددت ک خیلی زیاده من یک به ۲۵ بودم.انشاالله فسقلیت سالمه سالمه اصلا است ...

ممنون از دلداریت عزیزم 

فردا انومالی دارم دعا کن  هم آزمایش و هم سنوم نورمال باشن دستت هم درد نکنه از وقتی که برام گذاشتی❤️😘