2777
2789
عنوان

درد ران

| مشاهده متن کامل بحث + 98 بازدید | 22 پست
تختم سفته خوابگاهیم آره دیروز ظهرم پام خواب رفت باهاش راه رفتم ولی من درد پام از صبح بود وقتی راه می ...

به عصب فشار اومده اگه تیر میکشه میره پایین حالت سوزش داره

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
یکی علائم شکستگی رو بگه😭😭

شکستگی دردش حالت غش بهت دست میده خدایی نکرده

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
شکستگی دردش حالت غش بهت دست میده خدایی نکرده

نه من پام رو روش راه میرم از پله تخت میام پایین مشکلی نداره فقط وقتی بی حرکتم دردمیگیره زیرشکمم وقتی میخوام بلند شم دردمیگیره 

نه من پام رو روش راه میرم از پله تخت میام پایین مشکلی نداره فقط وقتی بی حرکتم دردمیگیره زیرشکمم وقتی ...

هیچی نیست عزیزم عصبیه 

یه مدت استرستو کم کن تختو یه فکریش بکن 

نه من پام رو روش راه میرم از پله تخت میام پایین مشکلی نداره فقط وقتی بی حرکتم دردمیگیره زیرشکمم وقتی ...

چون مدتی که رو تخت میخوابی خیلی تاثیر داره فکر کن ۸ ساعت خوابی جایی که رو اعصاب کمرت فشار میاد