2777
2789

وجدان دارم،اصلا هر شب عذاب وجدان دارم همش قول میدم ازفردا برنامه بزارم براش همش وقت نمیکنم میدونم دو روز دیگه بزرگ میشه سرش تو درس و گوشی و رفقا دیگه یبارم نمیادبگه الان احتیاج داره من کم کارم😔😔😔بخدا همینجا قول میدم از فردا بیشترباهاش باشم،امروز میگفت مامان یه نی نی بیارباهاش بازی کنم😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخی عزیزم درکت میکنم ولی حتما حتما از الان یه الارم بزار برای یه ساعت مشخص که پاشی باهاش بازی کنی وقتی میاد تو ذهنت بی وقفه و بی بهونه پاشو باهاش بازی کن بعد اونوقت ذوقشو ببینی دیگه امکان نداره رهاش کنی 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
اون بچه ده سال دیگه یادش نمیاد خونه تمیز بود یا نه غذای خوب خورد یا نه لباس تمیز و خوب پوشید یا نه . ...

وای نگو نصفه شبی گریم گرفت ،روز چندهابارمیگه هی میگم باشه چشم کارامو بکنم میاد،گاهی میگه مامان کارات اخه دیرتموم میشه بمیرم

وای نگو نصفه شبی گریم گرفت ،روز چندهابارمیگه هی میگم باشه چشم کارامو بکنم میاد،گاهی میگه مامان کارات ...

کاش کادر منم یه ذره مثل شما فکر میکرد که تو این سن اینقدر فکر نکنم بی کس و بی پناهم ... اینقدر حس تنهایی نداشته باشم 

منم مث شمام راستش حوصله بازی ندارم ولی امسال پسرمو مهد ثبت نام کردم ک از تنهایی دربیاد خداروشکر روحی ...

خداحفطش کنه پسرم چون یسالیه لکنت گرفته نمیتونم بفرستمش مهد،البته باباش یک روزدر میان میبردش باشگاه اینا خوش میگذرونه اما عاشق بازیه وهمیشه التماس میکنه باهاش بازی کنم بمیرم براش

کاش کادر منم یه ذره مثل شما فکر میکرد که تو این سن اینقدر فکر نکنم بی کس و بی پناهم ... اینقدر حس تن ...

مگه چندسالته عزیزم؟من که کاری برا پسرم نکردم همش عذاب وجدان دارم،گفتید مادرتون؟

2810