2777
2789

مدام پشت سر همه حرف میزد پشت سر بابام انقدر حرفای زشتی میزد دوروز پدرمو دعوت کرد شمال بابام هیچ خرجی نکرد میکه مفت خوره و....همش مساله اش پوله.....بیست چهار ساعت خونه پدرمه با خانمش یکباربابامو دعوت کرده هزار تا حرف زده .من مخالف ازدواجش بودم حالا ازدواج کرده من هیچ کاری با خانمش ندارم زنه گیر داده هر از گاهی داداشم تند میشه هی میپرسه چرا مخالف بودی

۳۸ سالشه ولی خیلی راحت گول میخوره خسته شدم .به همسر من الان گیر داده نه سلامشو ج میده نه ....خسته شدم .پدرم امروز بهش گفتخ با اون یکی داداشم میره استخر خیلی کمکش میکنه و....اینم برگشته به بابام گفته تو کلفت میخوای پدرم خ ناراحت شده بهش گفته ساکت شو و قطع کرده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.