2777
2789

همش صدا تو ذهنم تکرار میشه :کاش فردا بیدار نشم ، کاش فردا آخرین روزی باشه که زنده ام، کاش زودتر تموم شه، کاش کاش کاش ...

نمی‌دونم چکار کنم مغزم قفل کرده واقعا ، انگاری عرضه هیچ کاری ندارم

انقددددددد ناامیدم که نمیتونم یا نمی‌دونم چطور مشکلم رو بیان کنم، طرح مسئله کنم

دعا کنید زیارت امام رضا رفتم حاجتم رو بده که دیگه سربار خونواده نباشم

حوض نقاشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رفتی رستوران همه چی داره کوبیده چلوگوشت پیتزا و... اما تو میگی هیچی نمیخوام میخوام برم . رفیق اونجاه ...

چطوریییییی؟ با جزئیات لطفا

می‌خوام خرج کنم اما از یه جایی بیشتر نمیشه ، دلم میخواد سرکار برم اما همش اضطراب مواجه و بی‌قراری دارم ، اظطراب وحشتناک بعداز حادثه ، اگه یه راه حل بهم بگی که بتونم لذت ببرم واقعا بهم کمک کردی

حوض نقاشی
پس برام دعا کن خلاص شم ، نمی‌خوام گناه کنم

برات دعا می کنم خدا بهت کمک کنه و حس موفقیت و خوشبختی و امید رو هر چه زودتر بچشی 

میدونم گاهی زندگی قفل میشه ولی تو سعی کن تلاش کنی و به چیزای منفی فکر نکنی منم گاهی مثل شما میشم

الان دقیقا وقت نماز شبه نمی خواد نماز بخونی ولی الان میتونی تنهایی با خدا حرف بزنی و مطمئن باش خدا می شنوه و به فکرت هست