2777
2789

دوستان من ۱۷ونیم سالمه رابطه داشتم با دوسه نفر نگید چجوری چرا نادان بودم بخاطر پول و بخاطر ی سری مشلاکت مجبور بودم باهاشون باشم دوستان الان میترسم ایدز گرفته باشم میترسم برم ازمایش بدم وای دوستان چ خاکی ریختم سرم توبه کردم رو قران دیگ کار اشتباهی نکنم دوستان استرس دارم ازمایش ایدز بدم وای خیلی استرس دارم دوستان درمان قطعیش کی میاد؟ بنظرتون 2۰۳۰ میاد ؟ دوستان میترسم ازمایش بدم و اینکه چه نذری کنم درگاه خدا هم تبه کردم چیکار کنم چ نذر کنم خدا قبول کنه ی نذر خب بگید ک کنم و بعد برم ازمایش وای 😭

دوستان توبه کردم لطفا راهنمایم کنید بیشتر از ۵ نفر رابطه داشتم سنشون بین ۲۰ تا ۲۲ بوده ..احتمالش هست منم سالم باشم اونم سالم بازم ایدز بگیریم؟ 

پاشو برو دکتر اینجا کسی راهنمایی درست و حسابی ممکنه نکنه 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای الان سنت

دیدم ۱۷ سالته‌ وای خدا برو دکتر ببین جی کار می تونن‌ برات بکنن‌ 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

نه سالم باشن که نمیگیری

ایدز ازمایشش سخته فکنم زود نشون نمیده

برو دکتر همینارو بگو ببین چی میگه دیگه

انشالله که سالم باشی

دانشجوی کنکوری"😑"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

امیدوارم پس فردا نیایی بگی تاپیک هام فیک بود حلالم کنید

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

من تاحلا رابطه نداشتم

همیشه برام سواله رابطخ لذت داره

اخه بهش فک میکنم کلامیترسم

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜وزن هدف۶۵تااخر فروردین به هدفم می رسم💜💜💜💜💜زیرگروه بنفششششش۸۵🔓۸۴🔓۸۳🔓۸۲🔓۸۱🔓۸۰🔓۷۹🔓۷۸🔓۷۷🔒۷۶🔒۷۵🔒۷۴🔒۷۳🔒۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒۶۵🔒
2810