2777
2789

همین اولش میگم آدم بده و خیانت کار و هر چی اسمش رو میزارید من بودم پسره گناهی نداره باهاش بهم زدم تا با یکی دیگه ازدواج کنم. 😢

فردا بر میگرده دانشگاه ما ترم ۷ هستیم سال آخری ، ۳ سال با هم بودیم عاشقانه همه ما رو دیدن و میشناسند. ۳ سال تو اون دانشگاه کنار هم نشستیم با هم قدم زدیم با هم کافه رفتیم 💔

حالا فردا چی بهش بگم⁉️

مثل دو تا غریبه باشیم⁉️ دیگه صندلی های دور از هم بشینیم فاصله بگیریم⁉️

اینا به کنار فردا اگه کنار دختر دیگه ای ببینمش دق میکنم 😭 میخواهم بهش بگم یه لطف دیگه در حقم کنه تو اون دانشگاه دیگه با کسی حتی دوست همکلاسی نشینه با کسی تو اون کافی شاپ چیزی نخوره تو اون محوطه بین درختای پاییزی قدم نزنه 😭😭 اینا خاطرات ما بوده برای ما بمونه. 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چطو شما رفتی نامزد کردی بعد توقع داری اون حتی کنار کسی قدم نزنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فرق میکنه من بیرون محیط دانشگاه اینم بره بیرون اونجا نمیتونم با کسی دیگه ببینمش 😭

موقعی که تو نمیخوای اونو جدا شدی بقیه اش به تو ربطی نداره با کی قدم بزنه یا کافه بره

چطور میتونه تو اون محیطی که با هم بودیم با یکی دیگه باشه بزاره دانشگاه سال دیگه تمومه با هر کی خواست باشه 

اون در حقت لطف کنه اونوقت تو چرا در حقش لطف نکردی

اصلا من شخصیت بد این ماجرا این خوبی رو اون کنه در حقم من نمیتونم با کسی دیگه ببینمش