2777
2789

من سنگ نداشتم اسلاژ داشتم یه دکتر رفتم گفت باید صفراتو در بارم با عمل ولی قبول نکردم رفتم یه دکتر دیگه با دوره دارویی ۳ ماهه خوب شدم

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یا خدا بعد درد نداری 😭😭😭من ۱۴ میلی ذاشتم انچنان دردی منو گرفت لورژانسی عملم کردن درذ پخش بود تو شکمم 

میگفتن اپاندیس ازمایش سنو ذادم اخر متوجع شدن 

دکتزم میگفت خیلیییی خطرناکه چون از حذ معمول بزرگ تره

تا کارت نداشته باشه عمل نمیکنن

نه درد دارم نه هیچ علائمی. اما میگن اگه بخوام بچه ی دوم بیارم خطرناکه چون ممکنه دوران بارداری تکون بخوره. منم قصدشو دارم

یا خدا بعد درد نداری 😭😭😭من ۱۴ میلی ذاشتم انچنان دردی منو گرفت لورژانسی عملم کردن درذ پخش بود تو ش ...

خب منم عمل نوشتن. سنگ شما وارد مجرا شده بوده که دردتون اومده

خب منم عمل نوشتن. سنگ شما وارد مجرا شده بوده که دردتون اومده

نه عزیزم وارد مجرا نشده بود باعث تنگی مجرام شده بود 

دردش غیر قابل تحمله من ۴ شب خواب نداشتم تا تشخیص انقدر بیمازستان عوض کردم 

نذار ب اون درد برسیی خیلییی بده 

پس عمل کردین؟ سخت بود عمل؟

عمل کردم صبح عمل میکنی عصر مرخصی 

لاپراسکوپی فقط۴تا بخیه 

۷سال پیش عمل کردم

دردش طوری بود که فقط میگفتم یه چیزی بدینم بخورم بمیرم

به حکمتش دل بسپار(خدا)
پس عمل کردین؟ سخت بود عمل؟

لیزر اصلا چیزی متوجه نمیشی هیچیییییی من متوجه نشدم 

از اتاق عمل اومدم ییرون کفتن باید راه بری تا گاز های داخل شکمت تخلیه شه گفتم وطور میخوام راه برم عزا گرفته بودم دیدم ذرد ندارم دکتر میخندید میگفت ما بی حسی میزنیم به شکم تا۴۸ ساعت عصب های حسس پوست بی حسه علاوه بر بیهوشیشون میگفن اینکارو انجام میدیم تا بیمار یتونه راه بره کاز از بدنش تخلیه کنه

عمل کردم صبح عمل میکنی عصر مرخصی لاپراسکوپی فقط۴تا بخیه ۷سال پیش عمل کردمدردش طوری بود که فقط میگفتم ...

چه نامردانه ترخیصت کردن 

رژیم بعد عمل داشتی به هیچ عنوان نباید غذای خشک میخوردم 

تا ۷ روز ملین فقط اونم چیزای سبک سنگین نه 

بعد عملمم خود بیمارستان فرنی اورد گفت سریع بخوز تا ولرم معدت رودت از اون شکی که بهش وارد شده اروم شه 

بعدش اب سیب دادن گفتن راحت مدفوع دفع کنی که داخل اب سیب یه چیز روغنی مانند ریختش 

چه نامردانه ترخیصت کردن رژیم بعد عمل داشتی به هیچ عنوان نباید غذای خشک میخوردم تا ۷ روز ملین فقط اون ...

هیچی ندادن بهم گفتن هیچ رژیمیم لازم نداری 

من چون مشکل قلبی داشتم یه شب موندم بقیه مرخص شدن 

ویه روز تو خونه حالت تهوع شدید داشتم با اسهال

به حکمتش دل بسپار(خدا)
عمل کردم صبح عمل میکنی عصر مرخصی لاپراسکوپی فقط۴تا بخیه ۷سال پیش عمل کردمدردش طوری بود که فقط میگفتم ...

درد عمل به این سختی بود که میگفتی یه چیزی بدین بخورم بمیرم یا درد قبل عمل رو میگی

2810