مژه دهنم تلخه هی میخام استفراغ کنم هیچی هم نخوردم بجز بروکلی و شکلات بازم همونه😭😭😭😭
🌸🏷Translator... غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چه عجیبببخشید میپرسممامانت چجوری غذاهارو چاشنی میکنه؟
مامانم حتی ابلیمو هم نمیریزه بجز تو عدسی و اینا تازه اونم هر کی خواس تو ظرفش میریزه😂 الان بهش گفتم گفت من چیکار کنم خب
واقعا حالم خوب نیس 🤦🏻♀️
🌸🏷Translator... غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید