2777
2789

مرغ را با پیاز حسابی تفت میدم با یه لیوان اب و ی کم زعفرون و دوتا چوب دارچین میذارم اروم بپزه ، بعد تو ماهیتابه دوتا پیاز بزرگ را ریز ریز خورد میکنم و سرخ میکنم ی سیب زمینی نگینی میکنم ،ی کم رب، نمک و فلفل و ادویه و رب سرخ میکنم ، مرغ هارا بهش اضافه میکنم و ی تفت میدم و به برنج ابکش شده اضافه میکنم روغن و یه کم زعفرون دم کشیده را هم میریزم و دم میذارم عالی میشه عااااااالی ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بهش میگم هویج پلو خیلی خوشمزست

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.
مرغ را با پیاز حسابی تفت میدم با یه لیوان اب و ی کم زعفرون و دوتا چوب دارچین میذارم اروم بپزه ، بعد ...

مثل شما درست میکنم

منتها به جای سیب زمینی هویج رنده درشت میزنم و ادویه غالبش پودر دارچین هست

با ترشی معرکست

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.
مثل شما درست میکنممنتها به جای سیب زمینی هویج رنده درشت میزنم و ادویه غالبش پودر دارچین هستبا ترشی م ...

من و  همسرم هویج دوست نداریم ...ب اون هم میگیم هویج پلو ...گاهی هم گلم میذاریم و میگیم کلم پلو ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....