یه هفته بیشتره که احساس گرگرفتگی سرگیجه ضعف لکه بینی و دل درد دارم به شدت خلق و خوم بهم ریخته دلم میخواد گریه کنم حالم خوب نیست فردا یا پس فردا میرم دکتر میشه بگین علائم چیه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نه گلم پرستار نیستم ولی چون خودم این مدلی شدم جدیدا پیام دادم . به هم ریختن هورمون ها یا به حاطر کیست و تخمدان پلی کیستیک... یا تیرویید کم کار و پرکار.. یا اصلا بی دلیل بدن انگار بازی در میاره . اگر اولین باره اینجوری شدی موردی نیست نترس
ولی اگه دیدی ادامه داره و خیلی اذیتی ب و دکتر زنان چکاپ اگرم متاهلی سونوی واژینال بده
ممکنه علائم بارداری باشع اخه چیز گرمی که میخورم ترشحات خونی یا لکه بینیم شروع میشه البته دستگاه دارم
ببین جون دستگاه داری خب بارداریت تقریبا نزدیک به صفره ولی چند سال پیش دیدم تو بیمارستان خانمی با وجود دستگاه باردار شده بود . به نظر من هرچی هست مربوط به دستگاه زنانهاته. اخرین بار که رفتی چکاپ واژینال کی بود