2777
2789
عنوان

چرا آقایون میان نینی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 45 پست

من مردم و میام چون دیدگاه خانوما تو خیلی چیزا دقیق تر و متفاوت تر از اقایونه تو تاپیکام هم برین متوجه میشین که فقط پرسش و پاسخ هست....یکیم چون خواهری نداشتم و ارتباطم با مادرم صمیمی و قوی نبود به عنوان راهنمایی و مشورت خیلی بهم کمک شده چون از دی خانوما ایرادای خودم نسبت به خانومم رو تازه فهمیدم ...تو ددی سایت اکثر اقایون حقو بخودشون میدن ....اما منم معتقدم ما مردا نباشیم تو این سایت بهتر هست ... اما اینجا ایران هست و چیزی برای هم فکری و درد دل و شادی نیست ....ضمنا 50درصد ددی سایت هم خانوم هستن .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چندروز پیش ب یک پسره گیر دادن و گفتن.....پسره گفت میام ک زنا و دختراشون بشناسم واس ازدواج .....ک خداروشکر منصرف شدم و ب اینک ازدواج نکنم ب نفعمه و بهتره برام مطمئن‌تر شدم🤦‍♀️ و با خیال راحت منصرف شدم از ازدواج

ای جانم .....خیلی بامزه گفتی خیلی دارم میخندم شوهرم داره همینجوری با دستاش دلشو گرفته انگار داره رکا ...

حالا آروم باشید😂

خودم میدونم هرجا هرچی میگم تلفات میدم بسکه دلقکم😊

انقدری که من به بختم لگد زدم رونالدو به توپ نزده....                              حجابم بهترین داراییمه...❤

عزیییزم خیلیم عالی ....ثواب میکنی دلا رو شاد میکنی خدا دلتو شاد کنه😅🥹😘

فدااات ماچ بههههت😘😁

انقدری که من به بختم لگد زدم رونالدو به توپ نزده....                              حجابم بهترین داراییمه...❤

2810