2777
2789
عنوان

تجربه ها یم از ریزش مو

142 بازدید | 24 پست

اول ببینید مشکل کم خونی وتبلیغات تخمدان و.. نداشته باشید  اگه دارید اونارو بر طرف کنید 

بعد اگه موی چرب دارید از رزماری وبابونه استفاده کنید اگه خشک از روغن های گیاهی مثل کندش وارگان و نارگیل استفاده کنید 

اب زیاد بخورید 

حتما حتما از امگا و زینک استفاده کنید  

من تنبلی خیلی خفیف دارم در حدی که دکتر میگه دارو نخور 

کمبود آهن داشتم که الان خیلی اومده بالا 

ریزش مو شدید دارم و نمی‌دونم از چیه 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر چی رفتی؟

اول زنان رفتم ترشح داشتم بعد متخصص داخلی رفتم 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

من تنبلی خیلی خفیف دارم در حدی که دکتر میگه دارو نخور کمبود آهن داشتم که الان خیلی اومده بالا ریزش م ...

تنبلی حتی اگه خفیف هم باشه تاثیر گذاره حتما یه ورزش برو خوابتو با تغدیه تو اصلاح کن رازیانه بخور و بادکش برو به خاطر کم خونی هم ممکنه باشه قرص آهنگو منظم بخورر 

تنبلی حتی اگه خفیف هم باشه تاثیر گذاره حتما یه ورزش برو خوابتو با تغدیه تو اصلاح کن رازیانه بخور و ب ...

آهنم اومده بالا 

در هفته حدود ۶/۷ کیلومتر پیاده میرم 

تو سایت خوندم رازیانه نخورید بده فلانه بیشتر باعث کیست میشه در حال که خود عطاری به مامانم گفته بود عرق رازیانه بخوره نمی‌دونم شما رازیانه خوردی؟