2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

براتون صلوات فرستادم الهی حاجت رواشین

ممنون میشم هرگی پیاممو میبینه برای سالم بدنیااومدن بچم 

و سر ب راه شدن شوهرم دعا کنه ازوقتی باردارشدم کلا عوض شده توخونه پیداش نمیشه اگرم خونه باشه لال تاکام ن حرف میزنه ن حالی ازما میپرسه.فقط ناهارشامشو میخوره میخوابه شبم میره سرکار واقعا دارم عذاب میکشم.احساس میکنم معتادشده توحال خودش نیس

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

ممنون میشم برای منم انجام بدید 

خدایا دوستت دارم.. واسه هرچی که بخشیدی... همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی.. بازم چشمامو میبندم که خوبی هات رو بشمارم.. نمیتونم فقط میگم... ( خدایا دوستت دارم) 

بسم الله الرحمن الرحیم امیدتون به خدا انشالله حاجت روا بشیم امیدتون به الله دعاتون کردم صلوات فرستادم میشه دعام کنید خدا آبرومو حفظ کنه با عشقم ازدواج کنم بهش برسم به حاجاتم برسم ممنون امیدتون به خدا انشالله حاجت روا بشیم امیدتون به الله

برا منم میخونی 

مهدیه ام ،برات قدر میخونم

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️