2777
2789
عنوان

دخترم شبا زودبه زود بیدار میشه

201 بازدید | 19 پست

دخترم ۱۳ ماهشه شبا زود به زود از خواب بیدار میشه راحت ۵،۶ بار تاصبح بیدار میشه واسه شیر 

واقعا یه خواب راحت و عمیق خیلی وقته ندارم

بچه های شمام اینطورین؟؟راهکار چیه؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر من نزدیک دوسالشه هنوزم این اخلاقو داره دیگه از زندگی بیزار شدم یه خواب راحت ندارم خسته شدم اه 

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

سیر نمیشه لابد

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

شیر شبشو‌قطع‌کردی؟ 

پسر‌من تا وقتی روی‌تخت کنار مادر می خوابید اینجوری‌بود راحت نبود می‌خواست تکون بخوره‌تختش‌تکون‌می‌خورد بیدار می شد صدای نفس ها یا تکون‌خوردن‌ما هم بیدارش می کرد الان رو تخت ثابتش تو‌اتاقش می‌خوابه رااااحت 

فقط باید قطره ملاتونین 1 پیدا کنی بش بدی تا خوابش راحت شه و شماهم استراحت کنی تا خوش اخلاق بشی 

با دکترش هم مشورت کن بی ضرره فقط گیر نمیاد برا اطرافیان من معجزه کرده 

آدما مالِ رفتنن بیا آدم نباشیم... 
2810