2777
2789
عنوان

بارداری

117 بازدید | 21 پست

بیست هفته ام چرا وقتایی که ایستاده ام هیچ حرکتی احساس نمیکنم ولی وقتایی که دراز میکشم نی نی تکون میخوره؟ عادیه؟ یعنی در عرض یک ثانیه هم تغییر میکنه تند تند دراز بکشم و پاشم هم همینطور

البته مطمئن نیستم حرکات نی نیه یا چیز دیگه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره طبیعیه

من تو ۱۶ ام، امشب یه چیزایی حس گردم، نمیدونم خودش بود یا نه

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
نظر منو میخوای صبر کن حداقل دو سه هفته دیگه صبر کن هرچی دیرتر بری بهتره

اره همه میگن ولی خیلی استرس دارم گلم شماچندهفته رفتی؟

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بپرس عزیزم

من ماهای قبل ک میخواستم پریود بشم از ده روز ی هفته قبل دلدرد ثانیه ای میگرفتم مثل دلپیچه و سینه درد ولی اینماه فقط سینه درد و دلدرد سطحی یعنی اون دلپیچه رو ندارم شما ک تجربه داری میتونی کمکم کنی؟ 

تاحالا تجربه ای نداشتم بنظرت امکان بارداری هست؟ 

اره همه میگن ولی خیلی استرس دارم گلم شماچندهفته رفتی؟

منم هفت هفته رفتم گفتن تشکیل نشده و خیلیییی ترسوندنم برا همین دکترا از چشمم افتادن چون استرس دادن بهم بعدش تا ۱۱ هفته صبر کردم و ۱۱ هفته رفتم تشکیل شده بود قلبش

منم هفت هفته رفتم گفتن تشکیل نشده و خیلیییی ترسوندنم برا همین دکترا از چشمم افتادن چون استرس دادن به ...

ای جانم خداروشکر خداحفظش کنه کوچولورو باشه منم صبرکنم پس مرسی گلم انشالله بسلامتی بغلش بگیری😘❤️

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ماهای قبل ک میخواستم پریود بشم از ده روز ی هفته قبل دلدرد ثانیه ای میگرفتم مثل دلپیچه و سینه درد ...

چی بگم عزیزم

ای کاش سه تاپیک بزنی سوالتو بپرسی که افراد مختلف با تجربیات بیشتر نظر بدن

اگه اقدام داشتی و فکر میکنی علائمت جدیده اره امکانش هست 

2810