2777
2789

بچه ها تاپیک قبلیمو بخونید

همسرم اومد گفت دکتر خانوم من فلانکس بودن

با چ حقی بدون اینکه ب ما خبر واطلاع بدن رفتن مسافرت ایشون حرف زدن ک بیان برای زایمان بدون درد وبخیه ترمیمی ماهم هزینشو سوا از هزینه ی بیمارستان باهم طی کردیم

یعنی چی یهو بدون اطلاع ب مریضش رفته مسافرت

شاید اون همکاری ک فرستاده جاش مورد تایید خانوم من نباشه؟ما۹ ماه اسیر این خانوم شدیم

گفتن نه ایشون (ی دکتر دیگه)اومددن بالا سرخانومتون بایددد ۳ تومن بزنید

همسرمم گفت کل زایمان خانوم من یک ربع طول کشیده

ن از زایمان بدون درد استفاده کرده

ن بخیه ترمیمی خواسته

کل بخیه اشم ۲ تا بوده

از طرفی دکتری ک اومده بالا سرش ۵ دیقه داخل بوده وشیفت شب تا صب این خانوم بودن پس وظیفشون بوده خانوم من چ طبیعی چ سزارین اورژانسی باشن

ماییم ک بی هیچ سرانجام خوشیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

غلط کرده مگه میشه هزینه را فقط بیمارستان میگیره نه دکتر

نمیدونم ولی خیلی اذیت کرد امروز مارو فک کن ۵ عصر مرخص شدم ابرومم سر هزینه تو کل بیمارستان رفت

ولی راضی نشدم پول زور بدم

ماییم ک بی هیچ سرانجام خوشیم

هزینه رو بیمارستان میگیره اون خانوم دست مزد جدا میخواست . باید اول طی میکرده 

جدا دکتری خیلی بی وجدان شدن الان نگاه کن زمان ما تا ۱۸ سالمون نمیشد دکتری عمل زیبای انجام نمیدادن میگفتن چون صورت رشدش کامل نشده الان نگاه میکنی همه از ۱۵ سالگی اوج بلوغ دماغ عمل کرده دکتری الان فقط پول می‌شناسن و وجدان ندارن

خوب کردی اصلا هم نگران نفرینش نباش، نفرین ناحق برمی گرده به صاحبش، به دعای گربه سیاه هم بارون نمیاد

آفرین بهت این دستمزد هم تازه مد کردن هم از بیمارستان می گیرن هم از بیمار سیر نمیشن