2777
2789
عنوان

چقد نیاز دارم به مهر مادری🙂🙂

98 بازدید | 7 پست

همیشه مامانم اینگار هم سن سال خودم بود همیشه بیخیال بود خیلی ساله درگیر افسردگی شدم هیچوقت نگرانم نشد همدردی ک نکرد هیچ همیشم سرکوفت زد ک چته الکی اینطوری میکنی دست خودم ک نیست اونایی ک افسردن میدونن بیماری روحی رو کل وجود تاثیر میزاره هروقت گفتم بیحالم یا سر درد دارم گفت حالمو بهم زدی🙂 اگه تا ۱۰ روز چیزی نخورم براش مهم نیست

من معده درد سر درد عصبی دارم هنوز ک هنوزه نتونستم یچیزی بخورم حس میکنم دارم تلف میشم جون ندارم بهش گفتم شام چی داریم گفت هیچی حتی نگفت چرا نخوردی یا یه تارف نزد دلم خوش بشه

همیشم حاضره من نخورم نپوشم زندانی بشم داداشم اخم نکنه

حتی ۱۰۰سالتم باشه به مهر مادرت نیاز داری

تو کل عمرم اینو حس کردم🙂 حتی من میخوام ازدواج کنم بهش میگن نوه دار بشی ببینم نوه دوستی میگه ول کن حوصله ندارم میخنده😕 منم گفتم مهر مادری نداشت که به نوش مهر داشته باشه

میدونم بچه دارم شدم نباید رو خانواده خودم حساب باز کنم

امشب داشتم فکر میکردم برای اولین بار دوست دارم مهاجرت کنم حتی به یه شهر دیگه نه برا موفقیت برا ارامشم دوری از خانوادم همین

💍♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان منم همین بود ولی بعد از ازدواجم عوض شد. شد مادر دلسوز انقد دلسوزیش زیاد بود که بچمو بی اندازه لوس کرده و لجباز. همون بهتر محبت نکنن

کاربری هشتم. نی نی یار یواش‌تر بترکوون🤕🥴 مرسی اَه😏

به خودت برس

ورزش کن

برا خودت غذاهای سالم و سریع درست کن بخور

به بقیه هم تعارف کن😄

برا خودت فیله مرغ مزه دار کن

هیچ کاری نداره

فیله بخر

چند تا طعم مزه‌دار کن بچین تو فریزر

هر روز که بیدار می‌شی بعد از صبحانه چند تاشو بذار بیرون

بعدم تو دستگاه گریل یا هواپز یا ماهیتابه سریع ۵ دقیقه ای میپزه بپز بخور گرسنه نمونی

می‌دونم شرایطت عجیبه ولی به خودت نرسی بازی رو بد باختی

ولی به خودت برسی هم شرایط روانیت بهتر می‌شه هم جسمی

زمان می بره ولی معجزه می کنه