2777
2789
عنوان

نماز شب معجزه حاجت روایی مخصوصا برای ازدواج و حاجت های سخت

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 48 پست
ببین مسله ام این نیست ک چرا نشد اینا مسله اینکه وفتی خدا هم برام کاری نکرد پس من باید چیکار کنم ب ک ...

شاید خدا بزودی بهترش رو نصیبت میکنه امیدت رو به خدا از دست نده و با توکل به خدا ادامه بده 

شاید خدا بزودی بهترش رو نصیبت میکنه امیدت رو به خدا از دست نده و با توکل به خدا ادامه بده

اسی چند شب خوندی

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون از تاپیکت اسی❤یه سوالاگه سوره بقره رو ۴۰ روز صوتی گوش کنیم یا بخونیم، بعد نه خوابی نه ترسی، هی ...

برای اطمینان بیشتر کشف مطلب بزن مراجعه به تاپیک کشف مطلبم ،خواب حیوانات رو زیاد میبینی یا کشته شدن حیوانات تو این مدت یا پسر بچه یا مردی تو بیشتر خوابات باشه

هییییی خسته شدم از نشدن ها توم پر از زخمه  

بقول شهرزاد دست بهم بزنی میریزم 

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 
چند شب باید بخونیم و اینکه توی قنوت دعا کنیم یا بعدش؟

من خودم ۳ ماه خوندم حاجتم برآورده شد 

نماز شب مجموعاً یازده رکعت است:

۱. هشت رکعت آن دو رکعت، دو رکعت، مانند نماز صبح خوانده می‌شود و این چهار دو رکعتی؛ به نیت نماز شب می‌باشد.
۲. دو رکعت نماز شَفْعْ: بهتر است در رکعت اول آن بعد از حمد، سوره ناس و در رکعت دوم بعد از حمد، سوره فلق خوانده شود.
۳. یک رکعت نماز وَتْر: بعد از حمد سه بار سوره توحید و یک بار سوره «فلق» و یک بار سوره «ناس» بخوانیم و می‌توان یک سوره تنها خواند، سپس دست‌ها را برای قنوت به‌سوی آسمان بالا می‌بریم و حاجات خود را از خدا می‌خواهیم؛ و برای چهل مؤمن دعا می‌کنیم؛ و طلب مغفرت می‌کنیم و هفتاد مرتبه می‌گوئیم: «استغفرالله ربّی و اتوبُ الیه.»

من از وقتی ازدواج کردم فقط مشکلات داریم،مریضی خودم و شوهرم،شغل و کار شوهرم،بی آینده ایم،هر کاری میکن ...

برای بیماری چهل و یک روز سوره حشر  و نیت کن بخون

برای کارشوهرت هرشب واقعه بخون روزا ذاریات و مزمل و طلاق و انشراح 

در طول روز هر چقدر تونستی سوره شمس بخون 

من نماز شب تقریبا ۳ ماه خوندم حاجتم برآورده شد ولی من نذر کردم انشالله همیشه اگه خدا یاری کنه بخونم ...

اسی جان الان یه آیت الکرسی برام بخون دلم آشوبه

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

حتما میخونم شما هم برام دعا کنید

چشم عزیزم

حتما میخونم شما هم برام دعا کنید

برای کشف مطلب یه تابلو نقاشی داریم عکس گربه و دختر بچس با یه تابلو نقاشی لیلی و مجنون اینارو هم برادرم یا لازم نیست؟

اگه میتونید کشف مطلب بزنید مراجعه به تاپیک کشف مطلبم شروع کنید به خوندن و پخش قرآن و اگه میتونید حدا ...

قران همیشه تو خونه می‌خونیم

دو سال ونیمه ضجه و التناس وختم

بخاطر وضعیتم نماز خوندم سخته

خوابیده هم میخونم دیوونه میشم که چرا باید تو اسن سن خوابیده نماز بخونم

تو فکر خودکشی ام