2777
2789
عنوان

پلیس جلومونو گرفت گفت داری میمالی

| مشاهده متن کامل بحث + 4248 بازدید | 126 پست

یادمه دوست بودیم تو بلوار نشسته بودیم دوتایی پلیس گشت بهمون گیر داد گفت این وقت شب اینجا چیکار میکنید گفتم نشستیم

دوست پسرم کلا نسبت ب پلیس ی جوری بود الان شوهرمه

خلاصه گفت شماره خانوادتو بده دوست پسرم اونور داشت با گلیسه کلنجا میرفت ک ول کنه

.فتم شماره مامانم یا بابام گفت فرقی نداره گفتم این شماره بابامه یادداشت کرد گفتم جواب نداد شماره خونمونو بدم

پلیسه ی نگام کرد رفت

دوست پس م هنگ بود میگفت 

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرت چ خوبه شوهر من بود ی دعوایی رامینداخت همه رو جم میکرد

ولی خوشم نیومد از اینکه کاری نکرد 

فقط گفت اولین دیت بعد از نامزدی دعوا میکردم میبردنمون. 

باید بابات میومد گند میخورد تو همه چی 

ایران اگه پول داشته باشی بهترین جای زندگیه🤡🤡🤡🤡

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

چرا ابنجور پلیسا فقط توی نی نی سایت و امثالش هستن...هرچی پلیس دیدم با شخصیت...

دقیقا 

اتفاقا من سه روز پیش داشتم با عجله از خیابون رد میشدم خیابون هم شلوغ بود  که پلیس یهو زد رو ترمز نگهداشت که ما ردشیم  خداخیرش بده  ممکن بود حتی از پشت بهش بزنن  ولی نگهداشت تا ما ردشیم سرتکون داد برامون که برو 

حالا باور کنم من؟هرچی پلیس دیدم ادمای خوبی بودن قابل اعتماد ذهنیتم نسبت بهشون تغییر ندید

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

پلیس نیستن اینا جوجه داوطلبن

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚

کارشون غیرقانونی بوده نگه دارن ماشینو بگردن احتمالا دزد بودن خواستن ببینن تو صندوق چیزی هست برای دزدی

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
حالا باور کنم من؟هرچی پلیس دیدم ادمای خوبی بودن قابل اعتماد ذهنیتم نسبت بهشون تغییر ندید

دیدتو تغییر نده از بس اوضاع خراب شده پلیسا هر دختر پسری و تو ماشین میبینن فکر میکنن دارن یه کاری میکنن

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
یادمه دوست بودیم تو بلوار نشسته بودیم دوتایی پلیس گشت بهمون گیر داد گفت این وقت شب اینجا چیکار میکنی ...

نامزد من گفت نامزدمه میخای عکس نشون بدم میخای ب هرکی بگی زنگ بزنم ولی اونا انگار مارو لخت گرفتن بد حرف میزدن

2810